07-10-2016, 20:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
Star Trek Beyond
עוד חרא מבית היוצר של הטאיווני עם הבולבול הקטן - ג'סטין לין.
ידעתי מראש שאני הולך לצפות בגוש של חרא, אבל לא היה לי משהו אחר לעשות אחה"צ, אז הלכתי על זה.
בעיקרון כל סרט שגורם לי להירדם אוט' מקבל מינוס 3 נקודות מהדירוג,
אז מלבד לעובדה שנרדמתי והייתי צריך להמשיך עם הסרט מאוחר יותר:
1. תסריט - לא קיים
2. אפקטים - הדבר היחידי שמחזיק את הסרט, אפקטים בכמות סיטונאית בחלקים נרחבים של הסרט, כידוע, ג'סטין חולה על אפקטים, וכנראה בגלל זה הוא עדיין שורד בתעשיה, כי בתור במאי הוא שווה לתחת.
3. רמת משחק - על הפנים, לקחו שחקנים מעולים שכבר הוכיחו את עצמם ב2 סרטים מצליחים מאוד בסדרה ופשוט גרמו להם להיראות מגוחכים.
ההרגשה לאורך כל הסרט זה שמדובר בסדרת טלוויזיה, ולא בסרט קולנוע שאמור להיות שובר קופות.
הנבל הראשי היה מוזר ולא משכנע, הסייד קיק שסייעה להם הייתה כמוהו (חסרת תוכן עם איפור מפגר), בקיצור הכל גרוע בסרט הזה, מלבד לאפקטים.
הסרט הזה לדעתי גם מוכיח שדירוג IMDB (שנתן לסרט 7.3) כבר לא שווה כלום היום, כל מבקר סרטים שנתן לסרט הזה מעל 6.5 צריך לפרוש מהמקצוע.
למי שלא יודע, את 2 הסרטים הראשונים בסדרה (שהתעוררה מחדש לתחייה), ביים והפיק ג'י. ג'י. אברהמס שישתבח שמו לעד, אך עקב אילוצי לו"ז והתחייבות למלחמת הכוכבים, הוא לא יכול היה להכנס לפרויקט של Beyond, אז קיבלנו את לין הדרעק.
לדעתי האולפנים בעצמם הבינו שהם עשו טעות גדולה עם הסרט, ואני לא רואה תרחיש אחר מלבד לחזרה של אברהמס לסרט הרביעי בסדרה, או שפשוט יקברו את המותג למשך מספר שנים, ויתחילו את הכל מההתחלה.
ככה או ככה, ההחלטה לתת לג'סטין לין ליצור את הסרט הזה, הייתה גרועה מאוד.
6 במדד