20-09-2016, 14:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
הודעות: 8,552
|
|
ביקורת - מסעדת אבו שאקר בחיפה (החומוס "הכי טוב" בארץ)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.mouse.co.il/storage/a/c/4720104715_0625000_0..jpg]
הגעתי למקום בעקבות התחקיר של עושות חשבון:
http://humus101.com/?p=6604
בתחקיר שנעשה בדקו את החיידקים בחומוסיות השונות בארץ, וגם עשו מבחן טעם שהורכב ממיטב הפלצנים בקולינריה ההישראלית.
בסה"כ רכשתי 2 קופסאות חומוס, אחת עם גרגרים ואחת נקיה, וכן 10 כדורי פלאפל, וזיתים סורים (מתנה מן הסתם).
באשר לאיכות האוכל:
הפלאפל, והזיתים היו מעולים, החומוס - די גרוע.
מסיבה מוזרה לחומוס עצמו יש טעם מתקתק מאוד, כאילו הוסיפו סוכר בתהליך הייצור שלו, הטעם הזה מונע ממך לנגב את הצלחת עם פיתה, מכיוון שאתה מרגיש שאתה אוכל קינוח ולא חומוס.
בגדול, לא ציפיתי לקבל חומוס מיוחד, אבל כן חשבתי שאני אקבל משהו ברמה גבוהה, וזה לא היה זה.
בקיצור, למי שאוהב חומוס אסלי ערבי, אל תתקרבו למקום, למי שמפגר ואוהב את החומוס שלו מתוק - זה המקום !
*לדעתי החומוס הכי טוב בארץ שייך לסוהילה מעכו, החומוס עם בשר שם הוא פשוט מעדן.
5 במדד (והציון הזה רק בגלל הפלאפל והזיתים הסורים המעולים).
_____________________________________
|