בנוסף לתעודה אתמול קיבלתי גם חבילת שי עם ממתקים, כמו זו שמקבלים לחג. עשיתי איתה בדיוק מה שעשיתי עם החבילה שקיבלתי לראש השנה: לקחתי אותה ישר למחלקת המטו-אונקולוגיה ילדים בהדסה עין כרם, מסרתי אותה בעמדת האחיות וביקשתי שיחלקו בין הילדים. במחלקה הזו מאושפזים ילדים עם לוקמיה, שלא נדע מצרות. המחשבה על ילד חולה, רזה, חלש, בלי שיער ובלי גבות שבמקום לשחק בחוץ עם בני גילו בשמש הנפלאה הזו שבחוץ נאלץ לבלות את ימיו במיטת בית חולים עם מזרקים, עירויים וכמויות אדירות של תרופות, עושה אותי מאוד עצובה. אם השוקולדים האלה יעזרו להמתיק ולו במעט את יומם בין הטיפולים הכימותרפיים, עשיתי את שלי.
ומסר קטן לשי: את עדיין טוענת ש"הכל פח", או שעכשיו את חושבת קצת אחרת?
וזה מלבד ההמלצה הכללית הגורפת, של בערך כל גורם אפשרי, לתזונה מאוזנת עשירה בפירות ומועטת מזונות מעובדים.
מדובר כבר ספיציפית - על הגבלה חמורה של צריכת פחממות. https://www.google.co.il/search?cli...0 .9ijxxZUkUUw.
ציטוט:
CHO restriction mimics the metabolic state of calorie restriction or - in the case of KDs - fasting. The beneficial effects of calorie restriction and fasting on cancer risk and progression are well established
אבל תחלקו ממתקים לחולי סרטן, תקבלו חיוך,
וכשהוא ימות - אתם כבר לא שם, וזה לא עניינכם.
שנדבר על מי צריך לעזוב את מי בשקט, חולה נפש אובססיבי שכמוך? עצה ידידותית שאני לא מתכוונת לחזור עליה שוב: כדאי לך מאוד לשמור ממני מרחק, שלא תמצא את עצמך בצרות.
אני רצינית לגמרי, ושכל הפורום הזה יראה: זו הפעם האחרונה שאני מגיבה לך, עוד התגרות אחת מצדך בפורום או מחוצה לו, צפה פגיעה.
dude, אם אתה חושב שהיית נחמדה אליך מתוך כוונות רומנטיות, אתה יותר ממוזמן להחזיר את הסרט שאתה חי בו. הייתי נחמדה אליך באופן ידידותי בלבד. כנראה שאתה לא ראוי גם לזה.. במקום להעלות נשכחות (כי אם בנשכחות עסקינן - אתה הוא זה שנהג להטריד אותי בלי סוף מעל גבי הפורום באופן אובססיבי), אני מציעה בחום שתמצא לך חיים מחוץ ל"פרש". שבוע טוב.
^הקטע הזה כשאת מגיבה למישהו באינטרנט למרות שאת מרגישה שזה סתם בזבוז זמן
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "הכל פח. את לא יכולה לתאר לי..."
מן הסתם הכוונה שלי הייתה לשאול האם מה שסיפרתי על הילדים האלו הכניס אותך לפרופורציות מבחינת מה שאת מגדירה כ"צרות" בחיים שלך. את לא באמת חושבת שרמזתי שבאיזשהו אופן או באיזושהי גלקסיה המילים "לוקמיה" ו"טוב" הולכות ביחד. כי הן לא, הן מה זה לא..