14-07-2016, 03:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.06.15
|
|
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "שוב כתבת בלי להבין מה שכתבת? זה היה חוקי לשחרר 1000 מחבלים"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי navital
שנידונו למאסרי עולם בבית המשפט? ועוד כמה אלפים בעסקאות קודמות?
חיסול המחבלים בקו 300 היה חוקי? 90% שהמחבלים בקו 300 היו משוחררים בעסקה כלשהיא ז"א שהשארתם בחיים הייתה גוררת, קרוב לוודאי, חטיפת מיקוח נוספת. אצל הערבים אין חוק! רק השמאל יפה הנפש מכבד את החוק הגם שבגינו נטבחים יהודים. אם רציחת המחבלים בקו 300 נוגדת את החוק אז כן!!! אני נגד החוק! יש לנו הרבה ביקורת על מערכת המשפט בארץ, אבל ברובה היא סבירה ויותר!
אני רוצה להעיר באוזניך שיש רבים בארץ שמאשימים אותך ואת השמאל ההזוי בישראל במוות של יהודים רבים חפים מפשע. קח לתשומת לבך שההערות שלך, שבאות מבורות היסטורית לגבי האיסלאם, מזיקה לעם היהודי.
ראית מה אמרו המחבלים בשרונה בחקירתם "מותר להרוג יהודים הם כופרים"
יש רוב מוסלמי בארץ שהתנגד לשחרור שליט אלא תמורת רוצחי ילדים יהודים - ואתה מחריש.
לאחר חטיפת הנערים וצוק איתן עם ישראל חווה מאות אלפי פוסטים של ערביי ישראל שתמכו בחמאס ולעגו לרצח הנערים - ואתה נדבק לחוק.
ספר את הגארביץ' שלך למשפחות השכולות. אני חלקית נגד החוק השמאלני ההזוי בישראל. אני נגד החייל שסרח ששמו בוגי יעלון בוגד ישראל. ונגד הנבל הסרוח יאיר גולן שהעז להשוות את עם ישראל לעושי שואה בעם הערבי. נבל על מדים שמשתכר 60 אלף מכספי העם היהודי ויורק לבאר ממנו הוא שותה.
|
חיסול המחבלים בקו 300 היה חוקי? אם זה לא היה חוקי לא היה משפט שבסופו של יום המדינה האשימה אותם. העונש היה בדיחה, אבל מאז עברו מים רבים בנהר.
ציטוט:
חטיפת מיקוח נוספת. אצל הערבים אין חוק! רק השמאל יפה הנפש מכבד את החוק הגם שבגינו נטבחים יהודים.
|
אז בוא נהיה כמו הערבים. נכלא את נשותינו, נתעלל במפגרים וכו' וכו'.
אבל תראה קטע, יש לך אדם שהדעות שלו הן "ימניות" ובכול זאת חושב שהחייל צריך להישפט. כבר סתרתי אותך, אופס. אבל תראה עוד קטע, יש לך ממשלה שהיא ימנית(אבל מכיוון שתבלבל לי את השכל, אז אגיד שבוחרים "ימניים" בחרו בה לשלטון) וזה קורה במשמרת שלה. לא טוב לך? תקים חלופה ותנסה למשוך קהל. אין לך כוח/ לא בא לך? זבש'ך.
ציטוט:
אני רוצה להעיר באוזניך שיש רבים בארץ שמאשימים אותך ואת השמאל ההזוי בישראל במוות של יהודים רבים חפים מפשע. קח לתשומת לבך שההערות שלך, שבאות מבורות היסטורית לגבי האיסלאם, מזיקה לעם היהודי.
|
ויש הרבה אחרים שאומרים שיש אלוהים, נו שויין. אבל אותם אלו שמאשימים, הם מאשימים גם את עצמם על כך שמרוב שהם אוהבים כול-כך את המדינה הם שירתו בקרייה? ואני בטוח שחס וחלילה הם לא מאשימים גם את השמאל שיש להם מדינה, כי מי שבקרבי הוא בטוח ימני.
"ראית מה אמרו המחבלים בשרונה בחקירתם "מותר להרוג יהודים הם כופרים" טוב חמוד. אבל איך זה קשור? ואני חשבתי שהמחבל שבא להרוג חיילים באותו יום עשה את זה כי לא חילקו לו סוכריות.
אבל לך תסביר לטומטום שאתה לא רוצה להיות כמו אויביך..
"ונגד הנבל הסרוח יאיר גולן שהעז להשוות את עם ישראל לעושי שואה בעם הערבי. נבל על מדים שמשתכר 60 אלף מכספי העם היהודי ויורק לבאר ממנו הוא שותה."
אתה מדבר על יאיר גולן אבל אתה בעצם כמוהו - חסר פרופורציות. אבל בניגוד אליו, אתה נבל שלא תרם אחוז אחד למדינה ממה שאותו נבל תרם. לדבר על 60 אלף שקל? חתיכת בור ועם הארץ. אם אדם הגיע לתפקיד כה רם כמעט אין שום מניעה שבשוק הפרטי היה עושה פי 10 בלי לשרוף חצי מחייו לטובת המדינה.
ואתה מדבר עליו, אתה בתור אפס קטן וסרוח שהוא יורק לבאר ממנה הוא שותה.. ומי אם לא הוא חלק מההגנה ששומרת את חייך העלובים?
נערך לאחרונה ע"י פפילון בתאריך 14-07-2016 בשעה 03:26.
|