13-04-2016, 20:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
1tb זה לא בעיה התקציב לבניית מחשב עם יכולת אחסון גבוהה (או אפילו כוננים חיצונים) היא לא ממש יקרה.
|
1tb כל ארבעה ימים יהפוך במהרה לבעייה, וזה רק לעיירה קטנה עם חמישה שוטרים מפטרלים במשמרת.אם מדובר בכוח שיטור של עיר גדולה (למשל ניו יורק) מדובר בכמה עשרות tb בשבוע!
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
כמובן שאם המידע רק נאגר אז אחרי תקופה מסוימת תהיה בעיה, לכן אני חושב שיהיה הכי חכם פשוט לשמור מידע בטווח של 72 שעות,
|
לפני כשבועיים, במסגרת תפקידי כשומר במרכז קניות פה, קראת למשטרה על הסגת גבול (trespassing) נגד גנב סדרתי שנעצר בעבר כמה וכמה פעמים במרכז הקניות שבו אני עובד. הגנב כמובן טען שלא ידע שאסור לו להיות שם. לפי החוק פה, בשטח פרטי פתוח לציבור [כמו מרכז קניות] אם אתה אוסר על אדם להיכנס (ומאחר וזה שטח פרטי, מותר לך), אתה חייב ליידע את האיש ואתה לא יכול לאסור מישהו על הסגת גבול אם עברו יותר משלושים יום מאז שהזהרת אותו לא להיכנס. על מנת להוכיח שלא עברו שלושים יום מאז שהזהרתי אותו, הלכתי אחורה שבועיים וחצי, לתקרית האחרונה עם הגנב הזה, ובאמצעות מצלמות האבטחה (ושפת הגוף המאוד ברורה שלי בצילומים) יכולתי להוכיח שכן אמרתי לו. זה רק שבועיים אחורה (ובמקרה זה מדובר בצילום באיכות ירודה, כך שיש לי בערך חודש אחורה של ארכיב בכל רגע נתון). כדי שמצלמות גוף באמת יהיו יעילות יהיה צורך בלפחות 30 יום של שימור, כנראה יותר - כי לך תדע.
עולה לי בראש הסיפור עם ג'ון קייסיק, שסיפר על "שוטר אידיוט" ש"התנכל לו" בלי סיבה לפני שנים רבות... רק שלמרבה צערו של הפוליטיקאי הנבזי, משטרת המדינה של אוהיו עדיין החזיקה בעותק ממצלמת הדשבורד של השוטר שהוכיחו שמי שאידיוט זה הפוליטיקאי... שנים אחרי!.
http://www.foxnews.com/politics/201...-cop-idiot.html
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
אם לכוחות הביטחון יש אינטרס לשמור מידע מכל תקופת הזמן, אז שיממנו לוגיסטיקה במיליארדי דולרים (שזה גם לא אסון כזה גדול לאמריקאים).
|
ראשית, כשאתה אומר כוחות הביטחון למי אתה מתכוון? ה FBI? משרד השריף של מחוז נבאדה? משטרת ניו יורק? משטרת העיר גראס וואלי? יש אלפי ראשויות אכיפת חוק, אין להן תקציב אחיד, אין להן ראש אחד או משרד ראשי.....
שנית, מיליארדי דולרים???? תגיד לי, מה אתה חושב, ששוטרים פה נוהגים בפרארי? בניגוד חד שמה שאתה חושב אפילו משטרה של עיר גדולה כמו ניו-יורק לא יכולה להרשות לעצמה מיליארדי דולרים של לוגיסטיקה. מבט מהיר בתקציב הניהולי של משטרת ניו-יורק מעלה שכל התקציב כולו לשנת 2016 מגיע לכ4.9 מיליארד דולר...
שלישית, אפילו אם היו תקציבים כאלה ללוגיסטיקה, מה זה "לא אסון כזה גדול"? הממשלה הפדרלית עם חוב של 19 טריליון דולר ושורפת כסף כאילו היה בנזין... כשהיא תגיע לחוב של 24 טריליון, זו הנקודה שבה היא לא תוכל ללוות מספיק כסף כדי לשלם רק את הריבית על החוב.... בנקודה זו רק אלוהים יודע מה יקרה... אבל בגדול, כל תוספת הוצאות רק מקרבת את היום הזה...