17-12-2010, 02:21
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gilgamesh
אני יודע מה שאני מדבר. כבר הפעלתי מכ"מ בחיי הקצרים, תתפלא כמה מידע אפשר להפיק מחצי שניה של נקודה ששטה על הצג. שמעתי שיש טלסקופ בחיל האויר, כזה שמסתכלים דרכו.
בנושא המזל"טים המצרים - תרשום שאני חייב לך מקור. אם בוער לך, תשתמש בגוגל (מה שאני אעשה כשאתפנה לכך).
|
תאורטית אפשר היה גם להזניק את הסופר טנקר כוננות של כימ-ניר..
מעשית..בעצם, אין סיבה לענות לך מעשית, אתה כל כך נהנה בעולם הדימיון הווירטואלי...
והערה אחת...אתה לא יודע על מה אתה מדבר בשום נושא שקשור למטוסים בשמיים, שום נושא..לא מטוסי קרב, לא מתדלקים, לא מטוסי ריסוס לא מכ"ם מוטס לא כיבוי שריפות מהאויר, לא ירי טילי א"א, לא טילי א"ק, לא נשק מונחה, לא ל"א, לא אימוני קרבות אויר לא טיסות של אל על מבן גוריון..לאחר מעקב אורך של הודעותך אני מבשר לך חגיגית, יש לך את היחס כמות תגובות לכמות הבנה הכי נמוך בכל הפורום בתחומי התעופה...כולל בני הנוער שבחופש מבלים כאן. אתה הורס כמעט כל דיון על ידי משיכתו לאיזה רעיון בלתי אפשרי שאתה מכנה "יצירתי" והוא יצירתי בדיוק כמו הרעיון של האחיינית שלי להחזיר לחיים את סבתא שלה שמתה מהתקף לב (לפני 20 שנה) ע"י תיקון הלב שלה כיום, והיא פשוט לא מסוגלת להבין למה עכשיו כשנתקן את הלב סבתא לא תחזור..היא כמובן בת 5, אבל השיחות איתה דומות מאוד לשיחות איתך...
יש לך אג'נדה נחמדה שמעדיפה פיתוח ורכש של ציוד מקומי על פני רכש סיוע, זו נקודה טובה ומענינית (למרות שאתה פוגע בטיעון הכללי שלך עצמך פעמים רבות ע"י מתן דוגמאות ספציפיות שאינן מדויקות ואינן רלוונטיות בלשון המעטה), או קי, הבנו את הנקודה הזו, רכש סיוע מול תעשיה מקומית הינה החלטה אסטרטגית של מדינת ישראל, הטיעונים הכללים שלך נגד רכש הסיוע הינם הגיונים ורלוונטים (הדוגמאות כאמור לא, אבל ניחא) הבנו את הנקודה הזו..פרט לכך אין לך תרומה לפורום, ולהפך, את הפשוט מוציא חשק לרציניים כאן להמשיך את הדיונים.
צר לי.