10-01-2016, 11:41
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.04
|
|
איפה ההערכות שמדברות כי פעל לבדו? לכולם די ברור שקיבל סיוע לאחר מעשה - צריך לדייק.
ציטוט:
האם קוצר ראות, קושי בהבנת המציאות, עצלות מחשבתית, נוחות / אינטרס לראות הסיפור ברור וגמור...?
|
-אני חושב שאתה ממש נמצא בסוג של חלום - כולם במערכת עושים 110% בכדי להבין האם מדובר במפגע יחיד, או לא.
-גם אם אכן פעל לבד, לא מדובר כאן באדם מעורער בנפשו, מדובר כאן באדם קר ומחושב, אולי פסיכופת, הוא עדיין היה צריך לקבל את מנת ההסתה שלו - מהיכן קיבל? מבגזר הערבי לא חסר מקורות של הסתה, אפילו בכנסת יושבים כמה מהמסיתים הראשים של המגזר הערבי, כאשר כל הרשת מלאה בתעמולה של דע"ש, מאוד קל לאם כזה לקום, ולעשות מעשה. אם אני צריך להמר, אכן מדובר במפגע יחיד, פצצה מהלכת של שנאה שהצטברה, כאשר הרג נדים מלחם הווה את הטריגר לפעול - ניסון חטיפת הנשק היה ניסיון הפגוע הראשון, לאחר מכן גם היה ניסיון לחטוף נשק משוטר, ולאחר מכן שוב תקיפה של שוטר) - למרות שהיה כשיר לעמוד לדין, השופטים טעו לגמרי בהערכת המצב, וקנו את הסיפור של הסנגורים - הסוף ידוע לכולנו.
עכשיו נחזור להסתה במגזר הערבי - בבית המשפט השוטר שהרג את נדים זוכה לחלוטין, והוכח כי פעל בדיוק כמצופה משוטר במצבו. לצד ההרוג, נמצא נשק שכוון לעבר השוטר, טעון ומוכן לירי - למרות זאת בכניסה לישוב תמצא.
ציטוט:
הכניסה לבית משפחתו בשכונת ואדי אל-קסב (בתרגום: נחל קני הסוף) היא מדרך גישה שיוצאת מכביש ואדי ערה. נוסעים ישר, חולפים על פני בתי הכפר, חורשה ירוקה בשולי הואדי, מסגד גדול- ומגיעים לפאתי השכונה. גם את הבית הזה אי אפשר לפספס. בכניסה, מצד ימין, הוצבה בצידי הכביש, תמונה ענקית של נדים.
ליד ביתו של נדים מוצבת אנדרטה שקשה להתעלם ממנה. "השהיד נדים מלחם נרצח על ידי משטרת ישראל", נכתב עליה.
הכתובת ברורה, חד-משמעית.
|
נשאת מלחם - שהיה מלא שנאה עוד לפני, הופך עכשיו למחבל.
ואם את ההסתה בישוב הערבי, ובית משפחתו של האב(שיכול לספר מה שהוא רוצה למצלמות של התקשורת) עוד אפשר לקבל בהבנה מסוימת, לפני מספר ימים היה דיון על הנשק במגזר הערבי(נדים נהרג במבצע לאיסוף נשק) - כך אמר(פחות או יותר), חבר כנסת במדינת ישראל מר טיבי - "אם אתם תעשו את העבודה כמו שצריך זה טוב, אם תבואו שוב פעם ורצחו אזרחים, לא צריך) - כאשר יש לך בכנסת מסיתים, ההחלטה לבצע פגוע התקבלה כבר ב2007, חומרי דע"ש למכביר - הסתה ושנאה למכביר בקרב רבים מערבי ישראל - אני לא רואה כלל הפתעה במה שקרה, החמור הוא שלא מדובר כאן "במפגע בודד" - גם אם פעל לבד, הוא לא חזר ברגל למשולש, הוא קיבל אוכל, בגדים חדשים, ולאחר מותו - גם הוא יוכרז כ"שאהיד".
|