30-10-2015, 19:47
|
|
|
חבר מתאריך: 09.06.13
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי tigorek
יואב, כרגיל עבודה נקיה ומושלמת. יוצא דגם מאוד יפה ולא יכול להיות אחרת
השיטות שלך מעולות ואתה צריך לפתוח בית ספר לבניה נכונה.
אתה משתמש בצבעים אקרילים יבשים?
ושאלה, בלי להעליב - בתא הטייס, למשל כיסא, בצד יש צילינדרים. אם אתה כבר מתכנן את התא בעצמך, למה אתה לא מוסיף את החלקים האלה? לדעתי היה ממש מרשים. כמו גם לעשות פנל קידמי כפול ולהכניס שקף מדמה זכוכית בשעונים. רק שואל. אני לא קרציה
|
ראשית איגור תודה רבה על הפרגון.
שנית, קרציה? אתה? חס וחלילה, אני מחזיק ממך אחד הבונים המוכשרים ביותר שהיכרתי בארץ ותמיד אשמח לקבל טיפים ממך, כי כמו שאמרו חכימנו ז"ל: מכל מלמדיי השכלתי.
עכשיו לגבי העיצות שלך לגבי הכסא ולוח המחוננים, ברמה העקרונית זה לא כל כך רלוונטי ומדוע?......
לגבי הצילנידרים בצידי הכסא (בידיות הגדולות)
לא כדאי לעשות אותם תלת מימדיים, כי גם ככה הם מוחבאים עמוק בין שני צידי הפנלים הצדדים ולא רואים אותם כלל גם אם הייתה חופה פתוחה.
לגבי פנל קדמי כפול עם שקף.....
אני מכיר את התחום, בייחוד מהחשיפה שלי לבונים מחו"ל ובמיוחד מפולין, אך מיכוון שאני עושה את הדגמים שלי עם חופה שקופה וגם סגורה, אז האפקט של פנל כפול עם שקף לא בא לידי ביטוי...במקרה של חופה פתוחה הסיפור הוא לגמרי אחר.
בגדול, כפי שהספקת להכיר אותי, אני משקיע המון זמן ומאמץ בחלקים גלויים, כמו גוף המטוס, כנפיים חופה וכדו' כדי שייראו כמה שיותר מציאותיים.
חלקים שלא רואים אותם אני לא משקיע בהם הרבה, מקסימום עושה להם צביעה תלת מימדית עם הצללות יפות.....כי חבל על המאמץ להשקיע במשהו רק בגלל לדעת שהוא קיים ובסוף לא לראות אותו....זאת לא הגישה שלי.
אם אתה זוכר את הכסא של ה-F-15...יש לו צילינדר חמצן חרום ירוק בצד שמאל של הכסא, ומיכוון שצילינדר החמצן הזה יושב יחסית גבוה בכיסא וגם רואים אותו אפילו שהחופה סגורה, אז השקעתי בו ועשיתי אותו ממש ולא רק ציור על צד הכסא.
לילה טוב ושבת מנוחה ידידי.
|