15-10-2015, 16:35
|
|
|
חבר מתאריך: 26.09.15
|
|
מה אני אגיד לכם... הנאחס שלי פשוט לא נגמר: היום בעבודה הודיעו לנו שמקצצים בשעות לכל העובדים (העיקר שהמנהלים ימשיכו להרוויח את המשכורות היפות שלהם), ושמשבוע הבא כל אחד מהעובדים (הזוטרים יותר, כלומר) מקבל כל אחד יום חופש בשבוע... וגולת הכותרת: אמרו לי אישית שלמרות שאני מאוד שירותית ונחמדה (ואמרו לי שמנהל האיזור בעצמו נתן קומפלימנטים השירות שלי, והוא לא אחד שמרבה במחמאות, להיפך, אתם צריכים לראות איזה חיים קשים הוא עושה למנהלת שלי), אני לא מוכרת מספיק (כנראה משהו בשיטת המכירה שלי לא עובד), ואם לא אראה להם תוצאות יותר טובות עד ה-20 לחודש, אז...
מה שאומר רק דבר אחד: אני חייבת להתחיל (שוב!) כבר מעכשיו לשלוח קורות חיים, ולקחת כל דבר שאמצא, בלי בררנות. גם ככה העבודה הזאת הייתה ברירת מחדל והיו לי בה מעט מדי שעות.
חוץ מזה, עדיין לא מצאתי דייר מחליף, ואני לא מופתעת: אנשים לא פראיירים כמוני. אני כמו חומר ביד היוצר, קל לעשות עלי מניפולציות: אמא שלי הפעילה עלי לחץ גדול מאוד לעזוב את הבית, והיא אמרה לי שראתה מודעה לחדר המסריח והפיצפון הזה בדירה המחולקת, המסריחה וחסרת המטבח הזאת, ואני כמו מטומטמת חסרת בינה פשוט לקחתי אותו (אחרי שניקו וסיידו פה קצת את הנזק שהשאיר כאן הדייר הקודם) אפילו בלי לבדוק דירות אחרות לפני כן, רק כי כבר לא יכולתי עם הלחץ של אמא, וכי רציתי space, ושקט, ופרטיות. ועכשיו אני תקועה כאן, ושונאת. שונאת שונאת, שונאת את
הדירה, שונאת את הרחוב (ת'כלס? השכונה הזו היא כמעט המקבילה הירושלמית לשכונה ד' בב"ש - הסח'לה של הסח'לה), שונאת את השכונה, שונאת את הלכלוך בחוץ, שונאת את זה שאין פה אוויר בדירה, שונאת את זה שאני צריכה לישון עם חלון סגור ומאוורר אחרת אתעורר ב-04:50 לפנות בוקר עם המואזין, שונאת את זוג הגנבים רודפי הבצע שמקבלים ממני (ומעוד 6 דיירים!) צ'ק של 1800 שקל בחודש, ושונאת את עצמי, על זה שחתמתי על על החוזה, שהוא רק אחד מהמון טעויות מטופשות ונמהרות שעשיתי בחיים.
בקיצור, המצב בטטה. איכס!
|