|
06-12-2015, 10:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי yishain11
אחוז המשרתים בצה"ל בציבור היהודי בישראל רק הולך ויורד, כך שאני מבין שלטענתך יותר ויותר אנשים בישראל שונאים את המדינה?
|
זה מכיוון שתופעת ההשתמטות לא מטופלת ביד קשה ע"י הגורמים הרשמיים במדינה, יש היום פיתרון קסם שמאפשר השתמטות בכל מיני טריקים (רפואים \ דתיים) אז המון חבר'ה עושים את זה.
ואיך אתה מצפה שלא תהיה השתמטות כאשר יש שרמוטה כמו בר רפאלי שלא רק שהשתמטה מהצבא, אח"כ היא גם פתחה את הג'ורה שלה בכל הזדמנות אפשרית על המדינה, ומנהיגיה.
ומה התוצאה?
המקום שהחברה והוגרמים הרשמים במדינת ישראל יוקיעו אותה, היא קיבלה יחס של נסיכה, ריבונו של עולם - סגרו לה את הפאקינג מרחב אווירי בחתונה!!!!
כאשר בני נוער לוקחים את רפאלי הזונה בתור מודל לחיקוי, הם יודעים שזה בסדר גמור להשתמט, וזו התוצאה.
ציטוט:
ובכלל, מה לעשות שכאן לא מתנים את האזרחות שלך בשירות צבאי או לאומי, ולמיטב היכרותי לא נעשה דבר דומה בשום מדינה נורמלית אחרת.
|
קודם כל ישנן עוד מדינות מערביות רבות בעולם שיש בהן שירות חובה (שוויץ לדוגמא), דבר שני אתה שוכח שאותן מדינות לא נמצאות בקונפליקט שאנו מצויים בו.
אם לא היה גיוס חובה בצה"ל לא היה מי שיגן על המדינה.
אני משוכנע שכל מדינה מערבית אחרת שהייתה נמצאת בקונפליקט שהוא זהה לשלנו הייתה פועלת בצורה זהה או אף מחמירה יותר.
ציטוט:
ותסלח לי, אבל אני יכול להבין את היחס האמביוולנטי של ערביי ישראל למדינה. יש פה קהל גדול של אנשים שבאלף ואחת דרכים קיבל את הרושם שהוא לא רצוי (למשל בתעדוף בחלוקת קרקעות, בהשקעה בתשתיות, ובכלל ביחס של רשויות המדינה ביחס ליישובים יהודיים), אז לא מפתיע אותי שהם לא שרים את "התקווה" עם דמעות בעיניים.
|
וואלה?
מתי בפעם האחרונה יצא לך לטייל בערים מעורבות? (עכו \ יפו), האם יצא לך לראות שהערבים מופלים שם לרעה?
ביפו יש כרישי נדל"ן שקונים בתים מערבים במליונים רבים, והערבים שכן נשארים שם חיים כמו מלכים (אחלה פרנסה בכל השנה מהיהודים החמורים).
בעכו הערבים חיים בתוך בועה משלהם, והיחידים שאחראים על פרובוקציות בעיר זה הם, אף אחד לא מתנכל אליהם, וכולם מכבדים אותם, הלוואי וזה היחס שהיו מקבלים היהודים במדינות הערביות.
בוא נמשיך לשאר השקרים:
1. תיעדוף קרקעות - אני מניח שלא יצא לך לשמוע על המכרז האחרון של עפולה שבו זכו בעיקר ערבים (ועכשיו יש על זה עתירה לביהמ"ש מכיוון שחלק ניכר מאזרחי העיר בכלל לא היו מודעים לעצם קיום המכרז), בלי קשר לזה - ערבים מוזמנים לגור איפה שבא להם, הם לא נכנסים לערים הגדולות מכיוון שהם לא סובלים את היהודים, ובגלל שהם מעדיפים לגור בחמולות ובבניה לא חוקית (וזה מה שקורה בערך ב100% מהישובים הערבים בישראל), אם תביא לי שם של ישוב ערבי אחד בישראל שלא בוצע בו בניה לא חוקית מהשנה האחרונה, או שאין בו חמולות, אני מוכן לפרוש מפרש לעד, או להחליף את הכינוי שלי ל"רבין צדק" (הראשון מבינהם).
2. תשתיות - גם כאן אתה מטעה, בעיית תשתיות בצפון ובדרום היא ידועה, וגם ישובים יהודים סובלים מזה (כל יום יש פקק של 40 דקות מעכו לנהריה), למיטב ידיעתי תושבי מעלות \ כפר הורדים \ כרמיאל ושאר הישובים היהודים סובלים מהיעדר תשתיות בדיוק כמו הישובים הערבים הסמוכים אליהם.
אתה מתאר מצב שבו לכל הישובים הערבים בישראל יש רק כבישי חצץ שבלתי אפשרי לנסוע עליהם, ולציונים החזירים יש כבישי אספלט דנדנשים.
3. נאמנות - לא מצפה מהם שישירו את ההמנון הלאומי, אבל אני גם לא רוצה שהם יתלו בכל מקום את דגל פלסטין, ויקראו להשמדת המדינה, אני מצפה מהם שינסו להשתלב יותר בחברה, וילמדו את השפה העברית (הערבים לומדים היום את השפה כי הם יודעים שזה יסדר להם עתיד טוב, הם לא עושים את זה מתוך זיקה למדינה).
ציטוט:
הדרך שאתה מציע היא נוראית בעיני לא רק כי אני לא מעוניין לזרוק אלפי אנשים חפים מפשע מבתיהם בגלל שגעון הרדיפה שלך, אלא גם כי הבא שייזרק מביתו הוא מי שלא ימני מספיק לדעתך, כי הרי הוא גרוע אפילו יותר מהערבים...
|
אני גם מסכים שהדרך היא נוראית, אבל לפעמים צריך לעשות קצת רע כדי שיהיה הרבה טוב.
אני לא מציע מחנות השמדה לערבים (למרות שאם המצב היה הפוך הם בשמחה היו עושים לנו את זה), אבל אני בהחלט בעד מחנות ריכוז זמניים, וטרנספר מסודר לשטח ערבי (ויש לא מעט כזה), אני לא פוסל גם מענק חד פעמי לכל משפחה, כדי שיוכלו להתחיל את חייהם בהצלחה.
בעניין עוכרי ישראל - אני חושב שלאחר שישראל תנוקה, תופעת העוכרים (שמאלנים קיצונים) תקטן, מי שעדיין לא יהיה מרוצה מהמצב, יוכל להצטרף לאחיו בסוריה \ ירדן \ איפה שהם לא יהיו.
ציטוט:
אני חושב שצריך למסור את יהודה ושומרון כי אני לא מוכן לשלוט על מיליון וחצי איש ולא לתת להם את השליטה בחייהם, כל עוד יש לי סידור שמבטיח במידה סבירה את הבטחון שלי.
מדינת ישראל בסגנון מדינות גזע שאתה מפנטז עליהן משום מה הן לא אופציה אמיתית.
|
תגדיר "סידור שמבטיח במידה סבירה את הביטחון", זה באמת משהו שאני לא מבין.
מה זה צורה סבירה? - טפטוף פה ושם של רקטות \ מרגמות? פעם בכמה חודשים אירוע חדירה? מנהרת תופת פה ושם?
אתה מבין שזהו שורש הבעיה?
השמאלנים בעצמם לא יודעים איך אפשר להגיע למצב של שלמות ביטחונית במצב של הענקת שטחים, וזה לא רק הענקת שטחים - זה פאקינג ויתור על חצי מהארץ.
מסיבה לא ברורה, אשלי היקר, מסרב לענות על השאלות שהפניתי אליו, אז אולי אתה תוכל:
1. איך אפשר לעשות שלום עם ארגון טרור ששואף להשמידך ואשר חרט על דגלו את כיבוש כל הארץ?
2. איך אפשר להבטיח ביטחון לאורך שנים במידה ונתן לערבים את יו"ש?
3. איך ניתן להימנע מאיבוד ההיתרון הדמוגרפי של היהודים בישראל אם למעלה ממיליון ערבים ימשיכו לחיות בגבולות המדינה, ועוד מיליונים רבים יחיו בסמיכות אליה?
4. מה ניתן לעשות במצב שבו הערבים לא יכבדו את הסכם השלום וימשיכו במאבק המזוין נגד ישראל?
-הרי אם נכבוש בחזרה את יו"ש אז הרי שבאמת נהיה בבעיות בפן הבינלאומי מכיוון שהשטחים יחשבו אז לכבושים בהחלט (עקב הסכם השלום המבריק, להזכירך כיום הסטטוס הוא "שטחים במחלוקת", שזהו סטטוס שקיים במאות מקומות בעולם).