ה-repeater שלי רואה כל הרשתות האלחוטיות מלבד הרשת שלי
אני מנסה להתחבר ל-Wifi repeater החדש שלי (Comfast CF-WR300N).
מה שמעצבן הוא שהכל נראה תקין, אך כאשר אני מגיע לשלב של בחירת הרשת האלחוטית להעברה (ראה תמונת המסך למטה), אני יכול לראות את כל הרשתות האלחוטיות שמסביבי - מלבד הרשת שלי.
האם יש דרך למצוא מה/לפתור הבעיה?
I'm trying to connect to a new Comfast (CF-WR300N) as a Wifi repeater.
The irritating thing is that all seems fine, but when I get to the stage of choosing the network to repeat (see capture below/attached), I can see all the wireless networks around me, besides my network.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Boltik שמתחילה ב "יכול להיות שהרשת שלך עובדת..."
בדקתי את ה-router שלי (TP-LINK TL-WR1042ND) והוא אינו מאפשר כלל בחירה בתדר במסך ה-Wireless:
ווידאתי באתר הספק ושם כתוב שה-router תומך רק ב-Frequency 2.4-2.4835GHz
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ronbarak שמתחילה ב "בדקתי את ה-router שלי..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ronbarak
בדקתי את ה-router שלי (TP-LINK TL-WR1042ND) והוא אינו מאפשר כלל בחירה בתדר במסך ה-Wireless:
ווידאתי באתר הספק ושם כתוב שה-router תומך רק ב-Frequency 2.4-2.4835GHz
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ronbarak שמתחילה ב "ה-repeater שלי רואה כל הרשתות האלחוטיות מלבד הרשת שלי"
שנים שלא נתקלתי במצב כזה, אבל כשזה כן קרה לי - המקור היה בchannel של הרשת, תנסה לשנות אותו למספר קבוע במקום לתת לנתב לקבוע אותו בעצמך, לא חקרתי למה אבל זה היה הפתרון בשבילי (עד שהחלפתי נתב )
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "שנים שלא נתקלתי במצב כזה, אבל..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי קוביבי
שנים שלא נתקלתי במצב כזה, אבל כשזה כן קרה לי - המקור היה בchannel של הרשת, תנסה לשנות אותו למספר קבוע במקום לתת לנתב לקבוע אותו בעצמך, לא חקרתי למה אבל זה היה הפתרון בשבילי (עד שהחלפתי נתב )
אתה גדול, קובי.
עשיתי כהצעתך ואני מחובר כעת דרך ה-repeater!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "שנים שלא נתקלתי במצב כזה, אבל..."
במספר מדינות מדינה היו רשימות תדרים אחרות שבהם מותר להשתמש,
אם שני מכשירים מוגדרים על מדינות שונות (או לא מוגדרים ומשתמשים בברירות מחדל אחרות), הם לא יראו זה את זה.
בכל מה שנוגע ל2.4GHz, שימוש בתדרים באמצע הסקאלה יפתור את הבעיה, כי החריגות הן בקצוות.
ב5GHz - זה מסובך יותר, ופשוט יותר להגדיר בשניהם אותן הגדרות...