30-11-2015, 23:06
|
|
מנהל פורום חומרה
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
נסתכל שניה על Supergirl. ראיתי את הפרק הראשון וזה היה כואב בנשמה. האפקטים שם היו כל כך מזעזעים שחשבתי שזה סרט של סטודנטים מזימבבואה. כל זאת בגלל שהם התמקדו מאוד על האפקטים, יש שם סצינת "קרב" עאלק שהיא נלחמת באיזה שקר כלשהו ומראים אותה "עפה" ואתה רואה שזה חוטים.
ב-Jessica Jones הבמאים כל כך טובים שבכל פעם שהיה איזה משהו "על טבעי" שהיא או מישהו אחר עשו, הם שיחקו עם המצלמה בצורה כזו שלא היה שוט כזה שאפשר לראות בבירור את הבולשיט. נדמה לי שהיה קטע שהיא קפצה איזה 10 מטר למדרגות חירום, והמצלמה בדיוק חתכה ולא ראו את כל הקפיצה. התרשמתי לטובה מזה כי זה אומר שהם יודעים מה הם עושים, אי אפשר ליצור אפקט של בנאדם עף בצורה משכנעת בתקציב של סדרת טלוויזיה, גם לא כמה מיליונים טובים (200 מיליון דולר זה ל-4 או 5 סדרות). זה משהו שצריך בשבילו תקציב של סרט רציני. אז הם הראו לי את הסצינה באופן שאפשר לי להמשיך לעקוב ולא יצר אצלי איזה רגע של תגובה חריפה לאפקט מזעזע שהורסת את שאר הצפיה. זה מראה על הרצינות שבה כל הגורמים בהפקה לוקחים את החומר הזה.
בכלל, הרושם שלי מ-Jessica Jones וגם מ-Daredevil הוא ש-Marvel השכילו לבנות יקום שהוא בקושי מזכיר עולם קומיקס. Jessica Jones זה מותחן פסיכולוגי מרתק ו-Daredevil זו דרמת פשע. במקרה הדמויות האלה הן דמויות קומיקס עם יכולות מסויימות, אבל זה משני לעלילה והסיפורים שהם מספרים. זה די מדהים בעיני וזה פותח פתח לכל הרבה תוכן איכותי ביקום הזה.
התוכנית היא לשחרר את Luke Cage ב-2016 (מצלמים עכשיו את הסדרה שלו), לשחרר עוד סדרה על דמות בשם Iron Fist ואז לאחד את כולם לסדרה בשם Defenders. אם שתי הסדרות שציינתי מקודם הן אינדיקציה לבאות, אני מאושר.