29-04-2015, 16:55
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
היי,
1. המחשב יודע להזרים מדיה בעצמו ללא צורך בסטרימר חיצוני, אתה כן תצטרך סטרימר אם הרכיב שאמור להציג את המדיה המוזרמת לא תומך ביכולת זו.
2. אין צורך בחיבורים, הזרמת מדייה מתבצעת על גבי הרשת הביתית (כבל או אלחוטי), ולכן הרכיב המנגן (טלוויזיה, סלולרי, מכשיר ייעודי) צריך רק תוכנה מתאימה + יכולת חיבור לרשת הביתית
הרעיון של הסטרימרים שצירפת הוא שהם יכולים למצוא קובצי ווידאו ברשת הביתית ולנגן אותם מקומית (אל הטלוויזיה אליה הם מחוברים) או לרכיב אחר ברשת אשר יודע להציג אותם.
לשאלות שלך:
חיבורים: לסטרימר אתה צריך 3 חיבורים:
1. חיבור לחשמל.
2. חיבור לרשת הביתית (או באופן אלחוטי אם הוא תומך)
3. חיבור לטלוויזיה אליה אתה רוצה לשדר את הסרט.
שידור לאייפון:
תלוי ברכיב שתרכוש, אם הוא משתמש בפרוטוקול שהאייפון מכיר ו/או מגיע עם אפליקציה מתאימה אז תוכל, אחרת - לא. (כנראה שהתשובה היא כן, אבל צריך לבדוק כל סטרימר לגופו)
אישית:
אצלי בבית אין סטרימר, יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה ומחשב שמכיל את כל הסרטים/סדרות שלי ועל שניהם מותקן xbmc, שזוהי תוכנה לניהול מדיה כנראה הטובה שיש בשוק, בחינם, עם תמיכה בערוצים אינטרנטים ובערוצים מאנטנות חיצוניות ואני משתמש בה כדי להזרים מדייה מהחדר לסלון וחזרה.
אם הייתה מבקש המלצה הייתי ממליץ לך במקום לרכוש סטרימר ייעודי לקנות:
אופציה זולה: raphsberi pi, מוכרים אותו בארץ לדעתי באיזור ה-200 שקל היום, מכשיר מאוד זול ומאוד קליל מבחינת דרישות חשמל שעושה בדיוק מה שאתה רוצה וקצת יותק.
אופציה יקרה: מחשב בסגנון nuc, שזה מחשב בגודל של הרד-דיסק שמאפשר לך להתקין מערכת הפעלה מלאה וכך תוכל לעשות אפילו יותר דברים איתו, בהתאם לצרכים שלך (טווח מחירים 900-2200, הנורמלים עולים 1500-1700).
בכול מקרה - להתקין על מה שתבחר xbmc ולנצל את היכולות שלו.