ציטוט:
במקור נכתב על ידי lior432
כל התהיות שלך קיבלו מענה באשכול הזה... אתה כל הזמן משתמש במילת התנאי '' אים''... אז על המשקל הזה אני יכול לומר לך שאם לדוד שלי היו ציצים, הוא היה דודה שלי.
וכיוון שאני, אישית, עמדדתי בסיטואציה הזו בדיוק, יותר מפעם טחת, של שישייה שמוציא סכין, ותמיד זה נגמר ללא ירי, אני כנראה יודע על מה אני מדבר יותר טוב ממך.
הטייזר שהיא צריך להגיע, לא היה אמור להגיע מברצלונה, אלא מהניידת סיור הראשונה שהגיעה. ואם אין בנמצא שם ירים נא השוטר הנכבד את מכשיר הקשר ויבקש מהניידת הבאה שהייתה במרחק דקה משם, טייזר או תרסיס פלפל. זה הכל וככה זה היה אמור להיגמר במקום שהשוטרים בו מקצועיים.
כמובן שהרצון לראות ערבי עם כדור בראש מאפיל על כל פתרון אחר, ללא קשר לנסיבות. אז אם הנסיבות לא מסתדרות עם ההתנהלות, נמצא דרך לשפץ אותןמכדי שיתאימו לתוצאה שאנחנו רוצים להשיג, שהיא ערבי מת.
|
מצטער, אך אינני יודע על שום תהיות שאתה מדבר עליהן.
אין לי בעיה עם דעותיך. יש לי בעיה שאתה מנסה להציג זאת בתור עובדה ולא בתור דעה. העובדה אומרת שהירי לעבר רגליה של המחבלת/מתוקה/חולת נפש/מתלבשת באופן גרוע היה מוצדק
וכאן ידידי, דעתך לא משנה דבר. דעתך היתה יכולה להיות שצריך לירות לה ישירות לראש, או לבקש ממנה סליחה ולעזוב את המקום. זה לא משנה דבר. מה שמשנה זה לשון החוק והתנהלות כוחות הביטחון. וזה הדבר היחיד שקובע אם פעלו נכון, ולא דעתי או דעתך. שאגב, דעתי, הייתה מלכתחילה כלשון החוק.
ציטוט:
וכיוון שאני, אישית, עמדדתי בסיטואציה הזו בדיוק, יותר מפעם טחת, של שישייה שמוציא סכין, ותמיד זה נגמר ללא ירי, אני כנראה יודע על מה אני מדבר יותר טוב ממך.
|
אז עלי לא שלפו סכין. איזה באסה.
אבל כנראה שאנשים שבחרו לא להעמיד אותם לדין, יש יותר ניסיון משלך בהבנה של החוק. יחי ההבדל הקטן.
ציטוט:
הטייזר שהיא צריך להגיע, לא היה אמור להגיע מברצלונה, אלא מהניידת סיור הראשונה שהגיעה. ואם אין בנמצא שם ירים נא השוטר הנכבד את מכשיר הקשר ויבקש מהניידת הבאה שהייתה במרחק דקה משם, טייזר או תרסיס פלפל. זה הכל וככה זה היה אמור להיגמר במקום שהשוטרים בו מקצועיים.
|
ושוב, מה קורה אם היה עליה מטען?
ושוב, מדוע כוחות הביטחון צריכים לעשות הכול כדי למנוע פגיעה באנשים שכוונתם הייתה לפגוע ואף להרוג אנשים?
ושוב, מה קורה אם באחת התחנות שכוחות אל היה סיטואציה דומה, רק עם 2 שחקנים ראשיים - מחבל וחייל?
ושוב, האם התו''ל שנכתב חשוב בכלל? אם כן, מדוע אתה מבקש להתעלם ממנו?
ושוב, מה היה קורה אם אחרי כמה שניות הייתה אוזרת אומץ ודוקרת חייל? ונניח ולא הצליחה, האם על החיילים לשחק איתה תופסת - קרי, לתפוס ממנה רדיוס מרחק של 10 מטר לכול מקום שהיא הולכת, עד הגיעו של הטייזר?
ושוב, מדוע אתה קובע שזה חוסר מקצועיות בעוד החוק המשטרה טוענת שפעלו היטב?
"כמובן שהרצון לראות ערבי עם כדור בראש מאפיל על כל פתרון אחר, ללא קשר לנסיבות. אז אם הנסיבות לא מסתדרות עם ההתנהלות, נמצא דרך לשפץ אותןמכדי שיתאימו לתוצאה שאנחנו רוצים להשיג, שהיא ערבי מת"
אתה חוזר על המנטרה הזאת כלפי לא מעט פעמים, למרות שהבהרתי את עמדתי כול פעם מחדש. וכמובן, דבר שנוגד את המציאות. היא עדין חייה, ואני משבח את פעולתו של היורה. אם הייתי רוצה כדור בין העיניים, הייתי מלין על זאת.. אבל במקום זה, בכול האשכול אני נוקט "קו הגנה" כלפי היורה... אז מה לא מובן?
אבל אולי זה בעצם משקף את הדיון ביננו, אתה תמשיך להתעלם מהכול כדי להצדיק את דעותייך שחסרות בטיעונים מוצדקים. אתה חוזר וכותב, ושוב חוזר וכותב את אותם דברים.
דרך ואגב,
"אתה כל הזמן משתמש במילת התנאי '' אים''... אז על המשקל הזה אני יכול לומר לך שאם לדוד שלי היו ציצים, הוא היה דודה שלי. "
בניגוד לדוגמא הנפלאה שלך, את השאלות שהצגתי לך בנוגע להיותה נושאת מטען זה אנשים שכתבו את התו''ל. אנשים שיודעים טיפה יותר טוב מאיתנו..
לא משהו מונפץ ולא דבר אחר. זה התו''ל. אם זה לא יאה בעינייך, פנה לראש אמ''ץ - אני לא הכתובת.
אתה מוזמן לענות לי או מוזמן להסתכל על השאילתות פה כשאילתות פתוחות. אני חושב שבזה אסיים את הדיון בנינו שלא מוסיף דבר מעבר לספאם.. אני בטוח שכול מה שהיה צריך להיאמר נאמר, ואם לא אתה מוזמן לכתוב זאת.
אך מבחינתי, הנושא תם.
כל טוב
נערך לאחרונה ע"י פפילון בתאריך 29-10-2015 בשעה 17:10.
|