18-04-2015, 12:17
|
אילן בן-נון. מומחה לקליעה וצליפה, מדריך ירי בכיר ומאמן קליעה ספורטיבית
|
|
חבר מתאריך: 17.03.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Fang שמתחילה ב "אשכול מרוכז: אירועי יום הזיכרון לחללי צה"ל ופעולות האיבה 2015"
מעביר את פנייתה של אורנה שמעוני - אמו של אייל שמעוני ז"ל ומייסדת בית אייל וגבעת הבנות בנהריים
לצפייה במקור באתר Facebook, לחצו כאן.
חבריי בפייסבוק שלום לכם
מדי פעם אני עדה כיצד מצליחים להגיע לאלפי אלפים בפייסבוק ולהניע יוזמה ערכית כל שהיא.
אני מבקשת עזרה ואנא נסו להפיץ לכל עבר.
יום הזיכרון לחיילי צה"ל בשער.
בבית איל יש אגף מיוחד שבו הנצחה "ארזי הלבנון" לכל נופלי מלחמות לבנון מראשית מאבקנו על המדינה ועד היום. לצידם כל נרצחי פעולות האיבה ממחבלים שחדרו או הפגיזו מלבנון והרגו משפחות שלמות, ילדים ואזרחיי המדינה.
הנופלים והנרצחים יחד מגיעים ל – 1566 בנות ובנים, אמהות ואבות. איני מצליחה להגיע ולידע את כל המשפחות שיקיריהם מונצחים בבית איל. מונצחים עם שמותיהם, תמונותיהם וכל הארועים סביב מלחמותינו הארוכות בלבנון.
ניסיתי לקבל את עזרתם של כל "ידי לבנים" בארץ כדי שיעבירו את מכתבי למשפחות. (לא הסכימו לתת לי את כתובותיהם של המשפחות) חלקם העבירו וחלקם לא. חלק מהמשפחות לא יודעות. "יד לבנים" הארצית מסרבת לעזור כי רואה בזה משימה פרטית שלי. אני רואה בכך מצווה לידע את המשפחות.
חבריי בפייסבוק, גם מדריכי הטיולים הרבים בארץ לא יודעים על הבית וייעודו. מכל פינה בבית מועבר המסר שילוב בעלי צרכים מיוחדים עם כל גווני הקהילה, בתרבות, חינוך בריאות וספורט.
המשפחה הישראלית השלימה הנכים שבה, הרגילים, הצעירים והזקנים ועם אלה שלא חזרו.
הבית שוקק חיים עם פינה בלב לזכרון. כולו מסר מוסרי וחינוכי . אנא עזרו לי להפיץ את רוחו של הבית לכל מדריכי התיירות הפנימית והחיצונית בארץ. לכולם. העיקר נסו בכל דרך לידע את המשפחות השכולות.
מגיעים לבית איל לחיות ויוצאים עם זיכרון.