03-04-2015, 12:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
הודעות: 8,552
|
|
אתה צודק...
רגל קרושה וג'לי של דגים זה הדבר כי מזעזע במטבח האשכנזי.
וכשאני רואה את זה על השולחן בא לי להקיא.
סלק אף פעם לא אכלתי אז אין לי מושג.
בעניין הקניידלעך - מרוב שזה שוס, כולם משתמשים עם זה בחג, לפני שנה יצאתי עם מרוקאית והתארחתי אצלהם בחג (אשכנזי אחד מול משפחה שלמה של מרוקאים), והיה שם פאקינג קניידלעך, וקשה לי להאמין שהיא הכינה את זה במיוחד בשבילי.
אבל אם כבר נכנסים למטבח אשכנזי - אתה מוזמן למסעדה רומנית בחיפה ("יונק קפה גלידה"), נכון, יש להם שם מנה אחת של רגל קרושה שלא מעט רומנים מזמינים (בשבילם החרא הזה מעדן), אבל שאר המנות בכלל לא קשורות לזה - איקרה, כבד קצוץ עם בצל, קבבים רומנים - יאמי יאמי יאמי !!!
אגב יש שם גם מלא מזרחים באופן קבוע, הם מתים על המסעדה הזאת.
_____________________________________
|