02-01-2020, 18:31
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.12
|
|
אכן סירטונים יפים + כמה הגיגים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TrrOiK שמתחילה ב "לקראת סגירת מערך F4 פאנטום ביפן - סרטון מחווה מרשים"
א. אתם יפנים !!!! (הרמתם הפקה אדירה בפרל הרבור) איפה המימד ההיסטורי ? אם אני הייתי עורך סירטוני תעופה הייתי מכניס ומחבר את העבר וליפנים לא חסר (יתכן שאסור להם ?) איזו חליפה או טיסת מבנה עם זירו, זירו שמוביל את הפאנטומים בטקסי וכדו' קטע סרטון ישן ממלחמת העולם השנייה של טייסים יפנים עם סרטי המצח הלבנים (לא נראה לי שאמריקנים היו מתנגדים בכל זאת היפנים קונים מהם F35 אז לתת ליפנים קצת להתרפק על העבר בשביל כמה מליארדי דולרים ?)
ב. כמה מצער שטייסות הפאנטום שלנו ואחרות נסגרו לפני עידן ה-HD בקושי יש תיעוד וכשמישהו בכל אופן מעלה ומפרסם אתה רואה מולך "קלטת VHS".... עם הגרעיניות הירוקה/צהובה של שנות ה-80 וה-90
אפילו לא צריך להסתיר את פני הטייסים הגרעיניות הטבעית של התמונות/הסירטונים מסתירה אותם יופי
דימיינתי לעצמי במהלך הצפייה בסרטונים שהמטוסים שאני רואה הם הפנטומים שלנו עם הסכימה שלנו ואפילו הצלחתי לראות את מר יערי מנפנף לשלום מאחור... אני בטוח שהוא לא היה מתנגד תהיה איזו סכימה אשר תהיה
ג. מעניין מה יעשו היפנים העשירים עם הפאנטומים ("מילא" מדינה "ענייה" כמו שלנו גורטת את הפאנטומים או משאירה אותם לחסדי מזג האוויר אבל היפנים זו ליגה אחרת)
גילוי נאות כותב שורות אלו מאמין שיבוא היום ויתקיימו דברי הנביא: "וכיתתו חרבותם לאיתים וחניתותיהם למזמרות ברזל וגו'" אבל מכיוון שזה עדיין רחוק מאד יש לשמר עד כמה שניתן (טכנית, כלכלית וכדו') את ההיסטוריה שלנו
תודה על השיתוף
ד. המטה הכללי לוקה בתסמונת "הראש הקטן", מוביל את צה"ל לאובדן הגמישות הצבאית והופך אותו לגוף מסורבל וכבד תנועה.
ה. הדרג המדיני נמנע מלקבל החלטות אסטרטגיות, מלקבוע תפיסת ביטחון שתתמודד עם התמורות שחלו באזור ומלשאת באחריותו למחדלים בניהול הביטחון הלאומי."
נערך לאחרונה ע"י שמגר בתאריך 02-01-2020 בשעה 18:40.
|