לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2005, 07:36
  MrS MrS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.02
42 וגם 48 מעלות
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שאלתי קוואק שמתחילה ב "המחשב בן יומיים."

זה אמנם חם ל AMD64, אבל בואו לא נסחף... המעבד אמור לעבוד יציב לחלוטין גם ב 70 מעלות. נכון שרצוי לבדוק את הצורה בה הצלעות קירור הורכבו על המעבד, רק לפני הפרוק יש לרכוש משחה טרמית איכותית להרכבה מחדש, ולוודא שאתה אכן מסיר כל זכר לחומר הטרמי המקורי (מאחר ואין להשתמש בו פעם שניה).
אני חושד שהטמפרטורה הגבוהה יותר שאתה מקבל נובעת מהעובדה שהמארז לא תומך בקירור איכותי במיוחד. אם אתה רוצה לבצע אלימינציה של הקירור כבעיה, פתח צד של המארז ותשים מאוורר ביתי כך שהוא זורק רוח פנימה, ותריץ את הבדיקה.

אני הייתי חושד יותר בבעיה בלוח-אם. לצערי אינני מכיר תוכנה שמסוגלת לבדוק את ה AGP עצמו או BUS אחר כלשהו על הלוח. הדרך היחידה לבדוק זאת הנה ע"י בדיקת כל הרכיבים האחרים שמתחברים ללוח-אם על לוח-אם אחר, ואם המבחן מצליח אז הלוח כנראה תקול.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-05-2005, 16:09
  שאלתי קוואק שאלתי קוואק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.03
על מעלליי גלוב-נט עוד יסופר באשכול נפרד.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שאלתי קוואק שמתחילה ב "המחשב בן יומיים."

תפוחים, קצת אירוני... אך התוודעתי אל דגם המארז הספציפי על-ידך בפורום זה. המארז מאוד איכותי ולמרות מימדיו הקטנים מספק איוורור נאות, זאת בעזרת תעלת אוויר המונחת במדויק מעל מאוורר המעבד ומאוורר נוסף בגב המארז.
במקור הורכב המחשב על-ידי, אך לצורך בדיקה בחנות אני חושש שפורק והורכב בשנית ללא החלפת חומר מוליכות טרמית. לא ציינתי קודם את שם המאוורר משום שמדובר ב- טרמלטוק (TR2M6SEK8) מניח את הדעת לכל הדעות. מדובר ב-TRAY כמובן.
בנוגע לסוגיית הקירור שסמית' העלה, הדבר לטעמי נשלל מפאת היות ושני המארזים שהו פתוחים כל העת, ובמעבד השני - AMD64 3000 בעל אותו מאוורר, לא נתגלו בעיות חימום. כמוך, גם אני סברתי שמדובר בשקע AGP סורר.
עוד בהמשך לדברי סמית', הטמרטורות שציינתי הן במכוון מן הנמוכות שנוטרו. בבדיקה חוזרת שערכתי נצפו טמפרטורות החל מ-42 ועולות באופן לינרי עד 50+ שם התייצבו דקות ספורות, טרם עלו אל מעבר ל-60 ועד 70. הבדיקה ארכה 10 ד' שבתומן צנחו שוב הטמפרטורות אל 40+ והחלה מסתמנת עלייה בשנית. בין אם מדובר בקריאת סנסורים שגויה או במעבד קודח, זו אנומליה ואין עליי לקבל זאת כצרכן.
אציין כי התקנת מע"ה חוזרת נעשתה ושוב קפאה 3DMARK כמו גם AUQA3D.

עזרתם לי מאוד בליבון העניין.
אעדכן אתכם בקורות אותי עם החנות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר