|
02-12-2014, 17:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
עם רבות מעמדותיך אני מסכים, ולרוב אני נהנה לקרוא גם את החלקים שאני לא מסכים איתם.
פה כבר זלגנו למיעוט היוצא דופן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamedinai
לפי דעתי מלחמת העצמאות עוד לא נגמרה ובוקר אחד אנחנוו יכולים להתעורר חס וחלילה ב... מדינת דעא"ש. או חמאס.
להזכירכם: בקיץ הזה הייתה סכנה עצומה לכל הדרום ולכל המדינה, והסכנה הזאת עדיין לא חלפה, רק התחזקה. רק שהמחבלים הקיזו המון דם, ובלית ברירה הם הסכימו לפסק זמן. אבל זה יספיק רק לשנה-שנתיים, כי יש להם זיכרון קצר ביותר.
|
עובדתית, אין איום קיומי על מדינת ישראל מבחוץ.
חמאס, חוזבאללה והרש"פ ביחד עם דאע"ש (שירצח את כל אלו לפני שיתחיל לעסוק בעמי הספר) לא יכולים ליצור איום קיומי על ישראל.
צוק איתן, עובדתית, לא היווה סכנה עצומה. רצח, טרור, נזקים כלכליים, נזקים פוליטיים, חשיפת אוזלת יד וחוסר החלטיות של הממשלה והמערכת הפוליטית, חשיפת שסעים פנימיים, הכל נכון.
סכנה ברמה של מלחמת העצמאות לכל המדינה בטח שלא הייתה פה, אפילו לא לישובי עוטף עזה.
ציטוט:
להזכירכם עוד משהו: הייתה הסתננות עצומה של מהגרים מאפריקה לארצנו, וכל דרום תל-אביב הפך לאפריקה. יש עדיין את אלו שתומכים במסתננים ונגד כל פעולה שתחזיר אותם לארצם. הם רק מצפים שתהיה ממשלה יותר רקה-רקובה ובתי משפט הנוטים להם.
|
בתור מי שגר בדרום תל אביב בשנים האחרונות, דרום תל אביב הוא לא אפריקה, והפשיעה באוכלוסיות האלו לא גבוהה בהרבה מהפשיעה באוכלוסייה המקומית פה.
יש הרבה סיבות טובות מדוע הם צריכים לחזור לארצות מוצאם (לפחות רובם המוחלט), יש הרבה תעמולה פוליטית מהשמאל שמונעת את זה,
אבל ההגזמות (גוזמאות) האלו רק משרתות את מטרתם, מכיוון שקל להפריך אותן.
ציטוט:
וגם מבחינה יהודית, להישאר יהודים, כי אין ציונות ללא יהודים. טועים לחשוב שעצם היותנו במדינה יהודית זו ערובה נגד התבוללות. יש התבוללות רחמנא ליצלן גם בתוככי ארץ ישראל וזה רק גובר משנה לשנה, ויש את אלו שתומכים בזה.
|
בגדול, מסכים.
אנחנו לא מסכימים בדיוק על הזרם של היהדות, כי אני לא שואף לקיים את שולחן ערוך ככתבו, אבל ההבדל בנינו קטן.
ציטוט:
לכן, חייבים להצביע אך ורק למי שהוא ימני באמת, יהודי באמת, כי אין לנו את הלוקסוס...
|
אלו כבר דברים בעלמא,
מה בכלל ההגדרה שלך לימני ויהודי "באמת"?
כי הרוויזיוניסטים היו הרבה יותר ליברלים חברתית וכלכלית מרוב מי שנמצא בליכוד היום.
ציטוט:
ומבחינה כלכלית, כולם רמאים ונוכלים, מהנשיא עד הקצב ומהרב עד הניצב. השאלה היא רק מי יותר ומי פחות.
יש שאינם רואים נכון את התמונה וטוענים שיש לנו מערכת משפט למופת, וכל מי שנתפס שגנב אפילו קצת מייד מקבל כלא,
אמנם זה נכון, אבל אבל מי שגונב המון - מיליונים רבים, הוא מוגן.... ויש את אלו שהם מוגנים...
|
כלכלית, מדינית, שיפוטית, פוליטית ובכלל,
זה נבלה וזה טרפה, אין טעם להתווכח על ההבדלים בינם, שניהם לא יעלו על שולחני ממילא.
יש לך מישהו נקי כפיים ובר לבב להציע את שמו?
בחירות קודמות נתליתי בקש של אמסלם, שקיוויתי שיהיה שונה. לצערי לא יצא לו לעמוד למבחן.
נערך לאחרונה ע"י cre666 בתאריך 02-12-2014 בשעה 17:27.
|
|