06-12-2014, 03:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.12.04
הודעות: 7,709
|
|
חברים זה הרבה יותר פשוט ממה שכל אחד פה חפר
בתכלס, מאחורי כל אריזה גם כתוב כמה זמן הפסטה צריכה.
תכין לך סיר עם מים רותחים, שים שם איזה 4 כפות שמן זית, מלח! - מאוד חשוב ומי קרח (:
בדר"כ לפסטות דקות זה 5 דקות גג והפנה וכל השאר זה 6-7 בדר"כ.
אחרי סינון, לזרוק למי קרח ויוצא מושלם (:
אפשר לשים עליו איזה שמן זית ככה לשמור עליה לפני שזורקים לאיזה רוטב.
_____________________________________
Leafter
~O.G~
|