חברים יקרים אשמח לעזרה ביצור מוץ נורים למיג 23 בקנה מידה 1:48 האמת רציתי לעשות אך הבנתי שצריך קידוחים מאוד מדוייקים ועדיף לייצר בתלת מימד אשמח לשלם כסף למישהו שייצר לי יואב שלח לי את התוכנית תודה לעוזרים
ציטוט: במקור נכתב על ידי איתי73 חברים יקרים אשמח לעזרה ביצור מוץ נורים למיג 23 בקנה מידה 1:48 האמת רציתי לעשות אך הבנתי שצריך קידוחים מאוד מדוייקים ועדיף לייצר בתלת מימד אשמח לשלם כסף למישהו שייצר לי יואב שלח לי את התוכנית תודה לעוזרים תגיע למפגשים , ישנו בחור שעוסק בהדפסות תלת מימד.. תנסה לדבר איתו.
זמיר בועז. פלא : 050-5072633 מייל : boazinbalzamir@gmail.com
ציטוט: במקור נכתב על ידי zamir-bo תגיע למפגשים , ישנו בחור שעוסק בהדפסות תלת מימד.. תנסה לדבר איתו. האמת שאין לי חתונה אני מגיע אשמח לטלפון שלו תודה
ציטוט: במקור נכתב על ידי איתי73 האמת שאין לי חתונה אני מגיע אשמח לטלפון שלו תודה אם היה לי את הטלפון שלו היית מקבל.. תבדוק אולי למר א. שמואלביץ יש במקרה...
מצטער, גם לי אין. אבל הוא מגיע - כמעט לכל מפגש. אז........ או אולי לאייל מוועד המועדון. יאללה נגמרו התרוצים, תתחיל להגיע למפגשים, עכשיו יש לך את כל התרוצים "למה כן לבוא".
יצור המוץ נורים : ראשית תודה מיוחדת ל Andrey Firstov המכונה בפורום aa363 על הכנת הקבצים בתלת מימד הדפסה בתלת מימד
מרשים ביותר.
תודה לעוזרים :-)
על מיגים 23 אתיופיים, וכן על מיגים 27 הודיים, הותקנה מערכת ישראלית הותקנה גם על מיג 21 אתיופיים
יפה מאוד