23-06-2005, 16:12
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
|
|
אוי לי ואבוי לי
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סתם מבין
1. אני ועוד איך קורא את הטקסט ובגלל שאתה מנהל הפורום אל תחשוב שאנשים פחות מבינים ממך ולא קוראים את הטקסט.
|
אני לא חושב שאתה פחות מבין - אני כן יודע שאין לך שמץ של הבנה, ואתה מעלה נקודות לא ענייניות. אין לי שום בעיה עם גולשים שלא מבינים משהו, כי בדיוק בשביל זה הפורום קיים. אני לרגע לא מזלזל בגולשים שיודעים פחות ממני, אבל כן יש לי בעיה עם גולשים שכותבים שטויות בלי הכרה!
ציטוט:
2. הנזק בהחלט היה מצטמצם, אך מה לעשות שלא אכפת לכם מביטחון מידע אלא אם כבר פרסמו אנחנו "נתפוס טרמפ" ולהראות לכולם שזהו סקופ שלכם וחבל !!!.
|
מצטמצם? ואללה - אתה גאון! אז בואו נקבור כולנו את הראש בחול, ונתפלל שאם התמונות לא פורסמו אצלנו אז הן לא יגיעו לידי גורמים עוינים (כי הרי המודיעין הסורי/אירני/סיני/רוסי קורא רק את הפורום שלנו, ולא את טנק-נט, מיליטרי פוטוס ודומיהם)... אגב, לפי חוקי הצנזורה ברגע שתמונות מסוג זה פורסמו בכלי תקשורת זר הן חופשיות לפרסום גם בכל סוגי המדיה בארץ.
ציטוט:
3. מציק אולי לך הכותרת "כנסו" אך לאחרים זה נשמע מעניין ושווה צפייה לתוכן ההודעה !
|
זה מציק בכללי לכולם, ואם קראת את האשכול לגולשים חדשים בראש הפורום היית מגלה שהבהרנו היטב כי כותרות מסוג זה אינן מקובלות כאן. אם יש לך משהו לומר כתוב אותו בצורה סבירה ובוגרת.