05-07-2014, 13:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.06
|
|
אני בנטוויז'ן ואני איתם כבר שנים.
אפשר להגיד שככל שהמהירות אינטרנט שלי עלתה, רק הורדתי אותם במחיר.
אבל גם על מהירויות נמוכות (5 מ"ב בעבר), לא זכור לי שהייתי משלם יותר מ30 ש"ח.
עריכה, אחרי שקראתי את התגובות: זה לא שרק הוט-נט / נטוויז'ן נותנים מחירים כאלה. אפשר להשיג את אותו מחיר בכל חברה. רק צריך להתווכח איתם קצת.
הם עקשנים קצת במחיר, אבל ברגע שמבקשים להתנתק הם מיד נותנים הצעה זולה ומשתלמת הרבה יותר.
ועוד משפט שלפעמים עובד זה "לחבר שלי יש אינטרנט במהירות כזאת ובמחיר יותר נמוך"...
צריך לזכור שכל החברות האלה דופקות אותנו במחירים, אז אפשר גם לחרטט להם מחירים נמוכים (בטווח הסביר..) ולהגיד שזה מה שמציעים בחברה מתחרה אם עוברים אליה ברגע זה.
** בנוגע להוט-נט שראיתי שאנשים כתבו כאן.. אני אישית לא מכיר אותם כספקית, אבל אצלם אפשר לקבל ספק בחינם למנויי הוט מובייל. זה לפחות מבצע ששמעתי לא מזמן, ואני מניח שאם עכשיו הם כבר לא מציעים אותו, אפשר להתמקח איתם על זה.. **
עריכה 2: כן, המבצעים בד"כ לשנה.. ואחרי שנה הם עלולים להקפיץ את המחיר בצורה מפחידה..אבל אני עדיין מעדיף לבזבז יום (ממש ככה) על ויכוחים איתם, פעם בשנה..כדי לקבל מחיר סביר. וגם אחרי שנה כשהם מאיימים "אין חבילה כזאת יותר, אי אפשר לקבל מחיר יותר"..עדיין אפשר לקבל בדיוק את אותה חבילה..רק צריכה להפגין קצת עקשנות / איום בניתוק.
נערך לאחרונה ע"י MatiM בתאריך 05-07-2014 בשעה 13:13.
|