20-04-2014, 14:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
גולשי "פרש" - אתם מגעילים אותי (טום קרוז לא כולם, מי שבסדר- יודע)!!
והיום העלבתם אותי בפעם האחרונה - החלטתי סופית לעזוב את האתר הנבזי הזה ואת האנשים הנבזיים שכותבים בו.
לפני כשנה התחלתי לכתוב כאן. במשך השנה הזו קיבלתי יחס פשוט גועלי מכם, שבמסגרתו "זכיתי" לכל אחת מצורות ההתייחסות הבאות:
1. כיניתם אותי "זיין"
2. ירדתם על זה שהתבטאתי בצורה שונה מרוב האנשים
3. יש אפילו כאלה שהרחיקו לכת וחשבו שאני בחור שמתחזה לבחורה
4. לא לקחתם אותי ברצינות בכלל
5. החרמתם אשכולות שלי. אני השקעתי, ואנשים אפילו לא טרחו להגיב, כי אני פתחתי- ואפילו באשכולות
יום הולדת- אנשים לא מצאו את טיפת ההגינות לכתוב "מזל טוב" לגולשים, רק משום שאני פתחתי את האשכול-
והנה דוגמא טרייה מעכשיו: בשעה 10.00 בבוקר פתחתי אשכול יום הולדת לגולשת "מיכל17", עברו כמעט 3 שעות מאז,
57 צפיות לאשכול וכמה תגובות?? שתיים! שתיים בלבד!!!. פשוט בושה. גועל נפש. ראו למשל את אשכול יום ההולדת של הגולשת
"סנוקי" לפני כמה ימים, 2 דקות לאחר פתיחת האשכול כבר התקבלו תגובות. וכי למה זה? כי רד בלוסום פתחה את האשכול, ולא אני!
6. צחקתם על זה ששמתי קישורים לשירים
7. צחקתם על זה ששמתי תמונות
8. היפופוטמיות הפורום החליטו לפעול נגדי באקט של מחאה והעלו תמונות פרופיל וחתימה של הדיוקן שלהן.
9. צחקתם עלי בלי סוף ובאינפנטיליות של ילדים בני 13 ב"ועידות" שלכם, שהדבר האחרון שרציתי היה להשתתף בהן
ובטח הסיבה שבזמנו כולם פה ששו כל כך להזמין אותי לשם הייתה כדי לצחוק עלי.
10. היה לכם קושי עצום לפרגן לי או בכלל להגיב לדבריי ולתת לדבריי אישזהו יחס שאיננו יחס מעליב (חלק מזה זה גם
קנאה מצד כמה מן הבנות כאן, שכנראה "גנבתי" להן את אור הזרקורים, או שסתם באתי להן לא טוב בעין)
11. ממש הרגשתי שאנשים כאן סולדים ממני כמו מגיפה, כאילו אני מפגע. כן! הרגשתי כמו מפגע!
ולצערי הרב, היחס הדוחה הזה מצדכם נמשך למרות כל המאמצים הבלתי נלאים והכנים שלי להראות לכם
את הצד האחר שלי, לא עזר כלום! כלום! היחס המגעיל עדיין נותר בעינו! הבהרתם מצויין וללא צל של ספק
שאתם לא סובלים ושאתם נהנים רק לצחוק ולהסתלט עלי בלי סוף, ועל כל דבר, ושאני לא רצוי כאן. הוכחתם
בבירור איזה סוג של יחס אתם יודעים לתת למישהו שהוא קצת שונה.
אי לכך החלטתי באופן סופי בהחלט להפסיק לכתוב כאן. חבל על הזמן שבזבזתי על האתר הזה, שעשה לי רק רע במשך השנה
האחרונה, ועל אנשים כמוכם. תתביישו, אתם דוחים אותי, אנשים מגעילים ורעים!
נ.ב. למקרה שמישהו כאן לא לוקח אותי ברצינות...אין לכם שמץ של מושג כמה אני רציני וכמה פגעתם בי.
נערך לאחרונה ע"י Narion בתאריך 20-04-2014 בשעה 14:09.
|