25-01-2014, 12:45
|
|
|
חבר מתאריך: 15.03.13
|
|
ראשית תודה על התגובות...ותודה על המחמאות,שמחתי לקרוא זאת. קודם אשיב על שאלותיכם -
בנושא הדקאלים (סמלים) -
תודה אשר, מכל דבר לומדים...ניסיתי להוריד את הסמל המדובר על מנת לתקן את הטעות עם מים
(ויחסית הרבה) והסמל מסרב לרדת (במקביל אני מנסה למצוא משהו, השיחה בקבוצה בפייסבוק ) -
אני אשאיר אותו בינתיים כמו שזה בכדי לא לעשות יותר גרוע.( גם אין לי עוד סמל כזה כתחליף ).
וחחח... ברשותך, יכולת להסביר לי כפי שעשית ללא ה"נוגרות" בראש.... חחח....
בועז ( היקר והתותח !! ) - אני כלל לא משתמש בכלל בריסוס, תרסיסים למיניהם...בינתיים השורש
ר-ס-ס לא מתבטא אצלי בכל הדגמים שבניתי עד כה....הכל זה מכחולים (בעובי לסוגיהן) ואקריליק,
הלכה המבריקה על בסיס מים (שאני מאוד מרוצה דווקא מהלכה הזו...)
בנושא החופה / חופות
בנושא של החופות מטוסים / מסוקים - אני לא פוחד לצבוע על זה, זה כלל לא חשש, העניין הוא כזה
שברגע שאני צובע על החופה השקופה בדגמי מטוסים ,אני בעצם יוצר שכבה שמסתירה אזורים
מסויימים בחופה ולכן אזורים אלו יוצרים הסתרה,במיוחד ב 1:72 , ואז לא כייף להסתכל על כל ההשקעה
שהשקעתי בתוך תא הטייס, וגם כל האלמנטים הקטנטנים שהחברה יצרה - שעוני הטייס/נווט, הכיסאות,
וכיו"ב...אך ברגע שכל החופה כולה היא שקופה יותר כייף להסתכל לבפנים ולהתעמק בפרטים...
זאת לדעתי .....
במקרה של מסוק קוברה זה 1:48 עוד איכשהו הצבע על החופה לא מפריע וניתן לראות לבפנים....
אך ב 1:72 זה יותר קטן ודי מפריע לדעתי....(חח,אין לי מקום לדגמים 1:48 , למסוקים הללו ,זה ועוד
2 שיבואו בהמשך רכשתי ויטרינה רק לאלו כי הם גדולים)
ועצם הוכחה שאין כל חשש - הרי לפניכם הצביעה של החופה עבור הקוברה... ולפני שצבעתי הסתכלתי
בתמונות דרך גוגל כדי לוודא + סרטוני יוטיוב וזה ככה היה באמיתי...בחופה אני מתכוון.
האם זה אומר SHIPORATION ? ( שיפוריישן ? מהמילה שיפור )
|