לא היה לי פנאי לראות את המצעד בשידורי הטלויזיה האיראנית, רק ריפרוף ראשוני בתמונות. שום דבר חדש (אולי היה, טרם עלה לרשת). הבטיחו "3 טילי קרקע קרקע חדשים". אז מה?....
התמהיל הרגיל של פחנועים, גרוטאות ומוצגי מוזיאון ופנטזייה. אם ימשיכו כך - אני אחרים את המצעד בשנה הבאה ולא אפתח אשכול!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי יוג'ין סטונר שמתחילה ב "מסוקים חמושים בטילי א"א..."
עזוב, אני בסך הכל אומר שזה לא מגוכח, כמו שהצגת את זה. אתה חושב שזה לא יעיל - זכותך, אני לא מתווכח.
ולגבי משחקי מחשב, אתה באמת רוצה שאני אביא לפה שלל תמונות של מסק"רים חמושים בטילי א"א?
טילים כאלה צריכים להיות מכוונים מאוד מדוייק אל המטרה כדי להנעל, אני חושב שמזל"ט כזה ממש לא יציב כדי להיות מכוון אל מטרה מספיק זמן, במיוחד כי גם היא זזה ..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי יוג'ין סטונר שמתחילה ב "מסוקים חמושים בטילי א"א..."
במאי 2001, באירוע שהיה צריך להדליק נורות אזהרה בארה"ב ולא הדליק, חדרה ססנה מלבנון לשטח ישראל והופלה באיזור מכמורת על ידי מסק"ר. אם אני לא טועה, הטיל ששוגר היה הלפייר ולא טיל א"א, אבל בכל זאת - זה מקרה שבו מסק"ר יירט מטוס. לאפאצ'ים יש תצורה של נשיאת סיידווינדרים.
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב ""אני לא באמת טיל, אבל אל תגלו!""
ציטוט:
במקור נכתב על ידי טל ענבר
בדיוק עברתי על האשכול הזה וכשהייתי מול התמונה הזו, אשתי עצרה, הסתכלה ואמרה, "You know what this looks like? A buttplug. Really!"
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות אז החלטתי לצטט אותה