27-01-2014, 00:58
|
|
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
|
|
חבר מתאריך: 01.02.09
|
|
הי
ראשית בהצלחה לאוריאל.
כמו שאוריאל כתב. גולשי הפורום הם חברים וותיקים שמכירים היטב האחד את השני.
אני משוכנע שאוריאל יזכה כאן לשיתוף פעולה פורה.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לדן שהיה מועמד לניהול ואני חושב שהוא מועמד ראוי. אבל מנהל יש רק אחד - אם הפעילות בפורום תגדל למימדים שיצריכו מנהל נוסף, תישקל האפשרות לתת לדן את המושכות.
ההחלטה להקים את פורום "בוני דגמי נייר" לוותה בלא מעט חששות, כמה חברה באמת יעברו? מה תהיה הפעילות בפורום? ועוד.
לשמחתי הפורום חיי ובועט, מוצגים כאן יומני בניה מדהימים ותוצאות של עבודות שהן ברמה גבוהה מאד.
אני עדין אהיה "מאחורי הקלעים" כדי להדריך ולעזור לאוריאל. לאחר תקופת מה אני אפרוש ואשאיר לאוריאל את ההגה להובלת הפורום.
מיותר לציין כי גם בעתיד אם תתקלו בבעיה שאוריאל לא יצליח לפתור. אני עדין כאן או בפורום הראשי ותמיד מוכן לסייע לאוריאל ולכם.
לסיכום: אני רוצה לציין כי חברי הפורום הנוכחי העמידו אותי פעור פה מול הרמה הגבוהה של העבודות המוצגות כאן.
לי לא נותר אלא לקנא בכם שנכותם בתכונה הנדירה שלהפוך דף לבן לדגם מרהיב-דבר שאני מעולם לא הצלחתי.
בהזדמנות זאת ברצוני להציע לכם לגלוש לשאר הפורומים באתר פרש.
אני יודע שיש כאן גולשים בעלי נסיון בגידול בעלי חיים. יש כאלה העוסקים בצילום ויש כאלה המתעניינים בפוליטיקה אקטואליה ובצבא וביטחון. יש כאן פורומים כמעט מכל תחום העולה על הדעת, אשמח לראותכם גולשים, כותבים ומגיבים גם שם.
אגב. אני מנהל (גם) את פורום סקופים פוליטיקה ואקטואליה וגולש המון בפורום צילום ובפורום צבא וביטחון.
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 27-01-2014 בשעה 01:07.
|