12-01-2014, 08:34
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי vitaman
א. בשביל לשבור תריס או מסגרת צריך משהו עם מסה וכוח. לא איזה סכין שהצליחו להלביש על אקדח.
|
ובדיוק בשביל זה היה שאר ההודעה שלי "בשינויים מקומיים זה יכול לענות על הדרישה".
יותר ויותר כשמדובר בנשק ארוך ותושבת כידון. אם לתושבת הכידון יש מספיק מסה וכוח להחזיק במקום סכין, להינעץ בחזה של מישהו כמה פעמים, להישלף ולהישאר במקומה (והפלא ופלא הנשק ימשיך לעבוד) יש לה מספיק מסה וכוח להחזיק כלי שייעודו לשבור חלון.
השאלה היחידה פה היא האם נשק ארוך רלוונטי לתרחיש.
ציטוט:
ב. אקדח הוא דבר עדין. כל טלטול של המחלק יכול לגרום מעצור. בוודאי שמכות חזקות על חלון. לא נראה לי שהיית רוצה להיות תלוי על חבל, בגובה כמה קומות, בתור מטרת דמות במסגרת חלון, היריב שלך במרחק נגיעה ואתה עם נשק תקול.
|
האמרה הראשונה שלך תמוהה. אני לא מכיר מעצור שנוצר מ"טלטול של נשק". אדרבא, אקדחים מודרנים אמינים עוברים מבחני עמידות קשים יותר. הרי אם מעצור יכול להיגרם מטלטול אז אסור לקופים מלכתחילה לרדת עם נשק, שמא הוא יטולטל.
אבל מה קשור המחלק? בתצורה כמו שהבאתי כדוגמא המחלק לא זז ואף אחד לא נוגע בו.
לא, אני לא הייתי רוצה להתקל בטווח קרוב עם נשק תקול. לעומת זאת אני כן הייתי רוצה להיות עם נשק מלכתחילה.
בתצורת העבודה הנוכחית בתרחיש שציינת הלוחם נתקל ללא כלי ירייה רק עם הגרזן הקטן ביד. בתצורה שאני מציע יש לו נשק ביד והוא גם לא יהיה תקול, אלא אם הוא עשוי מסוכר.
אני בטוח שאני מחמיץ פה משהו, כי הרי בטוח חשבו על זה קודם וגם ניסו כל מיני דברים, אני רק לא יודע מה אני מחמיץ. בטח לא הדברים שציינת.
|