06-03-2014, 21:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
|
|
מה הקשר סטיילינג?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי I WANT A CAR
שלום,
אני מעורה בתחום ההכרויות עם נשים כבר זמן רב... קשה לי להכיר נשים ואיני יודע בדיוק למה, אני כן יכול להגיד בוודאות די גדולה ש:
-בנות רבות רואות בי חנון, או פשוט משהו לא מושך.
-פעמים מספר בנות פסלו אותי והפסיקו ההתכתבות עימי לאחר שראו תמונה שלי, למרות שההתכתבות הייתה נעימה.
- בכלל במקומות עם אנשים אחרים אני לעיתים מרגיש שאני מושך יותר תשומת לב מאחרים, אנשים מסתכלים עלי לפעמים ולא תמיד בעין טובה. כמו כן אנשים אחרים נוטים להציק לי במועדונים ולנסות להקניט אותי.
כל אלה מעלים את הסבירות שהבעיה שלי היא קודם כל בנראות ורושם הראשוני שבא ממנו.
אני רזה , די רזה. אני חושב שאני מתלבש טוב, וגם נראה טוב. אני מאמין שהכל נופל בגלל המשקל הנמוך מאוד שלי, אבל לא יכול להגיד בוודאות. כמו כן אני מרכיב משקפיים, אך אלה יפות ומתאימות עלי.
האם כדאי לי לגשת לסדנת סטיילינג?
|
אם תתלבש יותר יפה זה מה שיעשה את זה לבחורות?
אם בחורות רואות תמונה שלך ומנתקות קשר זה אומר שאתה כנראה לא ממש אטרקטיבי (בלשון המעטה).
ואין מה לעשות, אם אתה מחפש קשר בדרך קלה (אינטרנט) אל תופתע שגם דוחים אותך בקלות.
בעניין מועדונים - לדעתי זו דרך דפוקה להתחיל עם בחורה \ כנ"ל פאבים, אלה אם כן יש הצלבת עיניים, אבל לא נכנס לזה.
בכל אופן - אתה כנראה פשוט צריך לעבוד על הגוף שלך, תנסה קרוספיט, זה יעלה לך אחלה מסת שריר.
לדעתי גם אימון עם גיינר טוב בחדר כושר יכול להביא תוצאות.
וקח בחשבון שכל תהליך שתעשה עכשיו לוקח זמן, אבל התוצאות בסוף יהיו משתלמות, בהצלחה.