04-01-2014, 17:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.08.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
ואם היה לך טיפת שכל, היית יודע שבAMEX לא מחלקים פלטינה לכולם, אתה צריך להרוויח סכום מסויים של כסף בכל חודש, ואתה צריך לתת להם צילום של העו"ש שלך מהתקופה האחרונה - ותאמין לי, ההורים שלי לא עזרו לי עם זה.
נ.ב
אני מניאק אם השגת את הכרטיס שיש לך בכוחות עצמך.
אתה יכול לעבוד על ילדים בFXP, לא עליי...
|
אוקיי בא נתחיל בדבר הנכון שאמרת : אמקס באמת לא מחלקים פלטינה לכולם, היי הם לא מחלקים ת'זהב והירוק לכל אחד ובהחלט הם דורשים העתקים של עו"ש מתקופה אחרונה. אבלללללללללל ופה יכול להיות קיימת האי הבנה בין שנינו, אמקס מחייבים בדמי תשלום כל בעל כרטיס גם אם להוריו יש אחד, המצב היחיד בו אמקס מגיע בחינם הוא כאשר אתה כבעל כרטיס מכניס "שותף" לכרטיס וכך יכול לקבל כרטיס זהה לכרטיס שלך, אתה ציינת מקודם שיש לך אמקס פלטינה עליו אתה לא משלם דמי כרטיס כי יש להורים שלך כרטיסי פלטינה, אז מה שמשתמע מכך הוא שאתה שותף אצלם ומה ששוב מוכיח את זה שהשגת אותו בזכות ובעזרת הורייך. אז כמו שאמרתי במידה וקיימת אי הבנה -תקן אותי אם אני טועה.
ובנוגע לכרטיס שלי, נכון גבר..כי חסר בימינו צעירים בשנות ה20 לחייהם שהם בעלי הון...צודק... (הייתי סרקסטי למקרה ולא הבנת)
שי.שי
טוב נשמה , אז אמרנו את מזמינה אותי לארוחת ערב שבוע הבא ?
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.
|