20-12-2013, 22:41
|
|
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
|
|
חבר מתאריך: 01.02.09
|
|
דירוג מומחים ואשכולות.
אתר פרש מאפשר לדרג אשכולות בדירוג "כוכבים" - כך, למשל האשכול של יואב בנושא "טכניקות בדגמי נייר - קצת על גופים עם חתכים שונים" זכה לדירוג המקסימלי - 5 כוכבים.
קיים דירוג נוסף שהינו "גביע הזהב" אבל זה דירוג של כל הפורומים באתר ונעשה ע"י כל הנמנהלים באתר בתדירות של אחת לחודש.
כמו כן יש שני דירוגים נוספים: האחד הוא דירוג צל"ש הניתן על בניה יוצאת דופן והתוקף של הדירוג הוא כשנה.
יש דירוג של מומחה "כוכב זהב" שהינו דירוג קבוע.
מאחר ואיני מכיר את חברי פורום בוני דגמי נייר. ומאחר וניתקלתי בעבודות של יואב ועוד כמה. לכן החלטתי להעניק דרגת מומחה לשני חברים. האחד ליואב והשני לסולו67.
אני משוכנע שיש כאן עוד אנשים מוכשרים העוסקים בתחום ואשמח אם "תאירו את עיני" לאנשים אלו.
כמו כן ביקשתי מספר פעמים מאריאל (מנהל פורום תפוז) לבוא ולעזור לי בניהול פורום בוני דגמי נייר, ואני מבין שכרגע הוא עדין לא קיבל החלטה בנושא.
מאחר וההבנה שלי בתחום דגמי נייר שואפת לאפס. אשמח לקבל עזרה מאחד מחברי הפורום כדי שיעזור לי. כנהוג באתר פרש, כל הוספת/הסרת מנהל מחייבת הצבעה של כל מנהלי הפורומים השונים בפרש, ורק בתום ההצבעה - במידה והמינוי מאושר - יקבל המנהל החדש את ההרשאות הדרושות לניהול הפורום.
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 22-12-2013 בשעה 01:46.
|