עברתי על IMDB בניסיון לחפש סרטים מתוכננים חדשים, החלטתי פחות או יותר לאלו אני מתכנן ללכת. מקווה שבאמת אזכה לראות את כולם ולכתוב פה ביקורת, כמו באשכול הקודם.
ראשית נתחיל מסרט שיצא למעשה ב-2012, אבל לישראל עדיין לא הגיע- עלובי החיים. כן, תקפצו לי, הטריילר ריגש אותי מאוד. מדובר על עיבוד מוזיקלי עתיר כוכבים לספר הידוע, בכיכובם של יו ג'קמן, ראסל קרואו, אן האת'ווי ובוראט
תהנה, אני אישית לא מסוגל לצפות בשירה בציבור בסרט עלילתי
יחידת גנגסטרים- סיפורם של שוטרים הפועלים מחוץ לחוק על מנת להפיל את מיקי כהן בלוס אנגל'ס של שנות ה-40. שון פן, ראיין גוסלינג ועוד אחרים בסרט שזכה לפרסום בעקבות הדמיון בין סצינה שלו לטבח באורורה (הסצינה נמחקה למיטב הבנתי).
עד לפני חודש הייתי רץ לראות, אבל אחרי שחתמתי את העונה השלישית והמדהימה של אמפריית הטיילת, אני פשוט לא חושב שאני אהיה מסוגל להנות מסרט גנסטרים אחר כמו פעם.
העמדה האחרונה (?)- שוורצנגר חוזר לקולנוע לאחר הופעת האורח בבלתי נשכחים 2. שריף בעיירה קטנה עומד בפני מנהיג של קרטל סמים אכזרי.
הולך לראות בקולנוע. עד כה הביקרות מאוד חיוביות ברשת. מעבר לשוורצנגר, כל סרט עם גוני נאקסוול הוא חובה מבחינתי. הבנאדם אדיר.
עמי ותמי ציידי המכשפות (תרגום שלי, הסרט נקרא הנזל וגרטל).
בדומה לעיבוד של שלגייה והרבה לפני כן- ואן הלסינג, מישהו הפך את הסיפורים הללו לסרטי אקשן. ג'רמי רנר וג'מה ארטרטון כציידי מכשפות.
נשמע מאפן לגמריי.
כדור בראש- רוצח שכיר ושוטר משתפים פעולה כנגד פושע שרצח את השותפים של שניהם. סטאלונה כרוצח המזדקן מול ג'ייסון מומואה (קונן הברברי) הצעיר והשרירי לא פחות.
די סטאלון די . אותך מיציתי להבדיל משוורצי.
מת לחיות 5 (או איך שיתרגמו אותו)- ברוס וויליס טס לרוסיה לעזור לבנו שהסתבך, ומגלה שבנו הוא סוכן CIA שמנסה לעצור הפצת נשק גרעיני. הטריילר משעשע ועשוי טוב.
ברוס ויליס! השחקן היחיד אצלי שלא היה סרט שהתאכזבתי ממנו. כל סרט שלו מבחינתי חובה.
גדלתי על מת לחיות עוד שהייתי בחיתולים. אחת הסצנות הכי זכורות לי אי פעם בקולנוע היא ברוס ויליס עם השלט ההוא בהארלם. ברוס וילס הוא כמו יין, רק משתבח. הבנאדם אשכרה נראה טוב יותר חיצונית היום מלפני 20 שנה.
כוח המחץ 2- כתבתי עליו באשכול הקודם, הסרט נדחה כדי שיעבדו אותו לתלת מימד. חמדנים...
בסוף הסרט הקודם למדנו על סוכן מושתל של ארגון קוברה בצמרת הממשל, מה שגורם לחיסולה של יחידת הקומנדו כמעט כולה. הפעם הם מנסים להציל את חייהם ולנטרל את האיום.
השם של הסרט נשמע כזה ילדותי שפשוט הוציא לי את כל החשק ממנו.
אובליביון (אבדון/נשייה)- טום קרוז חוזר לסרטי מדע בדיוני. לאחר שכדור הארץ נחרב והאוכלוסיה עזבה, מגיע טום קרוז לסגור פינות, ומגלה שהכוכב לא נטוש כפי שחשב.
חובה חובה חובה. ראיתי את הטריילר וזה נראה מרשים. חוץ מזה, אני יושע שאני במיעוט אבל, אני ממש אוהב את המשחק של טום רוז. בג'יק ריצ'ר הוא פשוט היה אדיר. שחקן מצוין שעושים לו עוול.
איירון מן 3-
לאחר האוונג'רס מגיעים שוב הסרטים האישיים של גיבורי העל, כהכנה לאוונגר'ס 2 ב-2015. איירון מן 3 ות'ור 2 ייצאו השנה, קפטן אמריקה 2 ב-2014.
המנדרין, אויבו המסוכן ביותר של איירון מן, משתף פעולה עם אויבים נוספים כמו פייר פאואר ואלדריץ' קיליאן (מסיפור האקסטרמיס) בעוד סטארק ייעזר בוור- מאשין (דון צ'ידל) ובפפר פוטס. הטריילר מראה סרט פחות קומי מהקודמים, ומעט יותר בוגר. אני מחכה בקוצר רוח.
סרט חובה גם כן.
בדרך לחתונה עוזבים את שקר כלשהו- ההאנגאובר 3. לא ברור לי כיצד שוב החבורה תסתבך, אבל אני בטוח שזה יהיה מוצלח למדי. השניים הקודמים היו מעולים.
כמה כיף לצאת איתם לעוד סיבוב קורע בקולנוע. אראה בהחלט.
מהיר ועצבני 6- הסרט החמישי היה הטוב בכל הסדרה, לטעמי, ואני מחכה מאוד לסרט הזה, במיוחד לאחר סצינת אחרי הכתוביות בקודם. לא ברור לי כיצד זה יתחבר עם מה שקרה ברביעי, אבל אני מחכה. הצוות של הסרט החמישי יחזור בתוספת ג'ינה קראנו, לוחמת MMA וסמל סקס (עבורי).
החמישי היה מעולה אבל חלאס! כמה אפשר לטחון את הסדרה הזו? אוותר.
AFTER EARTH , שב-YNET תורגם לעולם שאחרי. אב ובנו מתרסקים על כדור הארץ הנטוש (מזכיר לכם סרט מהרשימה?) ונאבקים לשרוד בעולם מלא בחיות טרף. הטריילר מראה לא רק אקשן אלא גם דרמה נוגעת ללב. מ. נייט שמאלן מביים, ולמרות הביקורות הרבות שחטף, אני חושב שיש לו פוטנציאל לעשות את הסרט לסרט טוב.
לא יודע הטריילר לא עשה לי את זה.
סופרמן איש הפלדה- זאק סניידר (השומרים, 300, שלטעמי היו סרטים מדהימים) תחת פיקוחו של כריסטופר נולאן ינסו לאתחל את הסדרה כפי שנולאן עשה לבאטמן. שוב מתחילים מההתחלה- קאל-אל מתבגר בסמולוויל, מתבגר להבין את ייעודו, ובדרך נלחם באחד האויבים הגדולים שלו ושל משפחתו- גנרל זוד. הנרי קאוויל, ראסל קרואו, איימי אדמס, קווין קוסטנר ואפילו איילת זורר.
למרות שסופרמן אף פעם לא התלהבתי גם בתור ילד, הטריילר עושה רושם ממ שטוב. והשילוב של סניידר ונולאן בהחלט ימכור כרטיסים.
זה הסוף- סרט עם שחקנים שמגלמים את עצמם- במהלך מסיבה אצל ג'יימס פרנקו בבית, סוף העולם מגיע כמו שחזו המאיה, לכאורה. אמה ווטסון, פול ראד, גו'נה היל, סת' רוגאן, ג'ייסון סיגל ועוד אחרים מנסים לשרוד מה שנראה כמו אסונות טבע או חייזרים.
מלחמת העולם Z- נכתב על הסרט די הרבה בפורום פנטזיה. בראד פיט מנסה ללחום בזומבים שמציפים את העולם, כשישראל הופכת למעוזם של המגנים.
מצד אחד הטריילר גרוע אך מצד שני, בראד פיט בדרך כלל לא מפשל בבחירת סרטיו.
קיק אס 2. קיק אס והיט גירל ממשיכים ללחום בפשע כשרד מיסט (כריסטופר מינץ פלאס המגוחך) מנסה לנקום את מותו של אביו בסרט הקודם.
הראשון היה נראה מטופש וזה כנראה ימשיך באותו כיוון.
וולברין- יו ג'קמן כלוגאן/וולברין, שנודד לאחר אירועי הסרט הקודם חסר זיכרון, ומגיע ליפן. שם הוא מתאמן בדרכי הסמוראים ונלחם נגד חלק מאויביו מהקומיקס, כמו הסמוראי הכסוף ווייפר.
עוד אקסמן .. מיצינו לא?
300: עלייתה של האימפריה. מבוסס על סיפור אמיתי, בערך. מדובר על פריקוול לסרט הקודם, על קרב בין האימפריה הפרסית לבין היוונים, שמבוסס על מספר קרבות אמיתיים שהתרחשו. בלי כוכבים גדולים, רק זאק סניידר והעיצוב הגרפי המדהים של הסרט הקודם. וכמובן אלימות..
נשמע מעניין.
הקבר- סטאלונה כאדריכל בתי סוהר שנכלא בתוך אחת מיצירותיו. יחד עם שוורצנגר ו-50 סנט הוא ינסה לברוח משם. כן, זה נשמע בדיוק כמו נמלטים.
די די כבר עם סרטי נמלטים. אני רואה את הסדרה המעולה נעולים בנשיונל וזה מספיק לי.
ההוביט- ישימון הסמאוג. אין צורך להרחיב על הסרט השני בטרילוגיה של ג'קסון... פרט לכך שאני לא יודע איך אחזיק שנה.
אלך לראות למרות שהראשון לא הלהיב אותי במיוחד.
לא מעט סרטים אחרים נראים שווים צפיה, אבל לא בטוח שאלך לראות אותם בקולנוע, בין אם משחקי הרעב (לא ראיתי את 1, אם אוהב אולי אשקול זאת), כמה סרטי אנימציה שנשמעים לא רע (טורבו במיוחד) ועוד כמה. אם אראה- כמובן שאכתוב פה.