04-12-2013, 12:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.04.13
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Samantha
בחצי שנה האחרונה הייתי מעל ל10 פעמים בסרטים בקולנוע, וכל פעם מחדש הופתעתי לרעה מאיך שאנשים מתנהגים.
בכמעט כל הפעמים שהגענו לכיסא- מישהו כבר ישב שם, והיינו צריכים לחכות עד שהוא והפמלייה שלו יואילו בטובם להזיז את עצמם ואת החפצים שלהם.
את כנראה הולכת למקום "מיוחד" פעם אחרונה שמישהו ישב במקום שלי היתה לפני 5 שנים
בכל הפעמים ללא יוצא מן הכלל, מישהו היה חייב לשחק עם הסלולרי שלו באמצע הסרט- או לחילופין אשכרה לענות לשיחה- כאילו הוא מינימום מנתח מוח שחייב להיות זמין 24\7.
נדיר שמישהו עונה לשיחה, אולי שולח SMS ומסנוור את כל האולם.
התנהגות כזו כל כך מרגיזה ומסיחה את הדעת שבא לי לשחק איתם FETCH- לחטוף את הסלולרי ולרסק אותו באחת השורות היותר תחתונות ולומר להם "לך תביא".
חוץ משתי התופעות היותר נפוצות האלו, אנשים מדברים, מלכלכים, מדביקים מסטיקים בכל מקום, קמים 50 פעם מהכיסא, בועטים לך בגב ופשוט הופכים את כל ה"חוויה" לבלתי נסבלת.
אנשים מדברים ?, יש סרטים שאני פשוט חייב לשחרר איזה הערה לחבר שלי, במיוחד בסרטי קומדיה, זה משפר לי את חווית הסרט, יש לך בעיה עם זה ?
למה אנשים מתעקשים להתנהג כמו קופים? זה כנראה נשגב מבינתי...
דיר באלק- אתם משלמים כסף, עומדים להתחיל סרט שרוב הסיכויים כן מעניין אתכם אחרת לא הייתם נכנסים אליו- אז למה להרוס לעצמכם ולסביבה?
והבעיה היא שלא תמיד אפשר להעיר למישהו- כי לך תדע מי ישלוף עליך סכין...
אני בעד העלאת המודעות לגבי דרכי ההתנהגות בפומבי בכלל ובקולנוע בפרט.
אז קדימה, כל מי שהולך מעתה לסרט- אל תתנהגו כמו חזירים. ואם אתם רואים את חברים שלכם מתנהגים ככה- תעירו להם.
תנסו להפיץ את הדרך ההגיונית לבלות שעתיים באולם קולנוע סגור. זה בטח לא יעזור ב100% אבל אולי יצליח לצמצם את התופעה.
אשכנזים ורוסיות לשלטון !!!
|
|