10-01-2013, 15:29
|
|
|
חבר מתאריך: 10.01.13
|
|
טיסות כיף ולימודי טיס בארצות הברית
שלום לכולם.
שמי רוסלן ואני חובבן תעופה שמכיתה ט' חלמתי להיות טייס, אחרי שלא הלך לי בקורס טייס החלטתי להגשים חלום דרך תעופה אזרחית קלה.
לצערנו, במדינה שלנו טיס הוא עסק יקר, ומה יש לעשות אם אנחנו חולמים לטוס בשמיים ורוצים להטיס נוסעים במטוס מסחרי גדול? רובנו נענה על השאלה הזו בצורה פשוטה, תתגייס לצה"ל, תסיים קורס טיס ואז השמיים הם לא הגבול, אבל מה לעשות, לא כולם התקבלו לקורס טיס או שבכלל לא רוצים להיות טייסים בצבא אלה רוצים לטוס במטוסים קלים ולהנות מהטיסות. התשובה פשוטה, ללכת להרצליה או שדות תעופה אחרים שיש בהם בתי ספר לטיסה ולהוציא רשיון טיס פרטי.
אני נתקלטי בדילמה הזו לפני כמה שנים טובות וכמעט התחלתי את הלימודים, אך אחד מהחברה עצר אותי ושאל האם אני מוכן לנסות הרפתקה קצת אחרת. לקחת את עצמי לחו"ל וללמוד באירופה, אפריקה או ארה"ב.
חשבתי, עשיתי שיעורי בית ואחרי שהכרתי מדריך שמתגורר בארץ ועוסק בהדרכה בארה"ב אני החלטתי לנסות.
מאז הייתי כבר פעמים רבות בארה"ב ואני בעל רשיון טיס מסחרי. בנושא זה אני רוצה לשתף אתכם בחויות שחוויתי במהלך כל הדרך שנראת כמסובכת איך בפעול פשוטה מאוד וגם זולה בהשוואה לארץ.
אני וחבר טוב, שהתחיל עם רשיון טייס ישראלי והמשיך בארצות הברית, החלטנו שאנו רוצים לשתף את המתעניינים במידע ומוכנים להשקיע מזמננו על מנת לעזור לאנשים שמעוניינים ללמוד טיס ולטוס בארצות הברית, ללא שום תמורה.
הקמנו אתר אינטרנט שכתובתו: http://us-flight.com
וחוץ מזה אני אשמח לענות לכל השאלות בפורום או בטלפון ואתם מוזמנים לפנות אליי בפורום או בהודעה פרטית.
|