21-08-2013, 23:15
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
ציטוט:
מי קבע שאנשים כמו נאריון דופקים לילד את החיים? אני אומר שאנשים כמוך שכותבים שטויות באינטרנט דופקים לילדים שבסך הכל רצו לגלוש בפרש קצת את החיים.
|
מעולה! הבנת לגמרי מה עשיתי שם! זה רק מראה כמה דבילי מה שהוא רשם. ובגלל שיש לי תחושה שלא ירדת לסוף דעתי, אסביר:
נאריון קבע (נחרצות) שקשר של גבר וגבר או אישה עם אישה, דופקים לילד שהם מגדלים את החיים. אז אני קבעתי (גם נחרצות) על אותה אמת מידה שאנשים צרי מוח כמוהו ידפקו לילד שהם יגדלו את החיים, בדיוק כמו שאתה קבעת (נחרצות) שאנשים כמוני (כן, מסתבר שאני חלק מחבורה של אנשים) דופקים לילדים שבסך הכל...
אבסורד, לא?
ציטוט:
זה שלא הצלחת להבין למה הכוונה ב"חובב חיות" מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.
|
חחחחחח הרגת אותי מצחוק
ציטוט:
בהינתן שב"אמור" הכוונה ל"מועיל לצרכי רביה" הדבר מובן מאליו לכל מי שיש לו IQ מעל 60. יונקים (ובתוך כך פרימטים, ובתוך כך קופי-אדם, ובתוכם האדם...) מתרבים ברביה מינית.
|
אתה עושה את עצמך או שאתה רציני?
נאריון אמר:
"הזוי שאנשים עדיין לא הבינו שהומואים, לסביות, טרנסג'נדרים ושאר הירקות - הם אנשים בעלי בעיות פסיכולוגיות קשות, אוליי על גבול הפסיכיאטריות.
אדם נורמאלי לא אמור להימשך לאותו מין, האבולוציה לא יצרה אותנו ככה."
אני אמרתי:
פרופסור Narion, חוקר האבולוציה והפסיכולוגיה הטוב בעולם.
אתה רוצה להגיד לי מאיפה הבאת את השטויות האלה שאתה אומר כאן?
ואתה מגיב לי:
בהינתן שב"אמור" הכוונה ל"מועיל לצרכי רביה" הדבר מובן מאליו לכל מי שיש לו IQ מעל 60. יונקים (ובתוך כך פרימטים, ובתוך כך קופי-אדם, ובתוכם האדם...) מתרבים ברביה מינית.
מתוך 32 מילים(כן, ספרתי) מהציטוט שציטטתי - לקחת בדיוק 5 מילים ועל פיהם הגעת לקביעות חד משמעיות. מדהים.
אתה התחייחסת ל-5 מילים האחרונות שהוא אמר ("האבולוציה לא יצרה אותנו ככה") ואני התייחסתי לכל שאר הדברים, באמת היה קשה להבין את זה, שהייתי צריך להסביר לך?
לכן, ב"אמור" לא הייתה שום כוונה ל"מועיל לצרכי רביה" (תהיה בריא, איך הבנת את זה ממה שהוא רשם...) האמירה ש"אדם נורמלי הוא אדם שלא נמשך לאותו המין" משול לאמירה "אדם שקורא לעצמו פסטן בפורום הוא דביל." הקביעה הזאת מעידה בעיקר על טיפשות של צד אחד שלא מוכן להבין שלא הכל שחור או לבן ויש גם אמצע. זה שבן אדם נמשך לאותו המין רק אומר שהוא נמשך לאותו המין ולא אומר שיש לו בעיות פסיכולוגיות שיש לטפל בהן, כמו שבן אדם שקורא לעצמו "פסטן" בפורום הוא לא באמת דביל, ואין לו באמת בעיות פסיכולוגיות שיש לטפל בהן. מבין?
אפילו יותר מזה, משיכה מינית היא הרבה מעבר ל"צרכי רביה" של האדם. קיום יחסים בין גבר לגבר או בין אישה לאישה אין בהם שום דבר שהוא לא "טבעי" (מי לעזאזל קובע מה טבעי ומה לא?).
ציטוט:
זה כאילו נכתב בעוקצנות, אבל כבר ראינו שזה באמת מה שאתה חושב, ושוב - זה מעיד עליך הרבה יותר מאשר על נאריון.
|
זה ממש לא כאילו נכתב בעוקצנות (למה הכאילו?!). זה נכתב לגמרי בעוקצנות.
האמת, לא הבנתי את הקשר בין הפוסט ההוא לפוסט הזה, אז אני אצטרך שתבהיר את כוונתך...
לא תסרב למישהו שהאי קיו שלו פחות מ-60, נכון?
אה כן, ואם יש לך עוד משהו להגיד עלי או לספר לי על עצמי... דברים אולי שלא ידעתי - אני אשמח לשמוע. תרגיש חופשי.
|