לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2013, 20:57
  משתמש זכר hzhz hzhz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.05
בעקבות ההאשמות: פרנקל הסיר מועמדותו לנגיד

הטענות כי פרופ' יעקב פרנקל לא שילם על פריט בדיוטי פרי בהונג קונג הובילו אותו להודעה הדרמטית - אני פורש, לא אכהן כנגיד הבא. "הוכפשתי, העלו אותי על המוקד רק על סמך השערות", טען. נתניהו ולפיד ממשיכים לגבות: "איננו רחוקים מהיום שבו איש לא ירצה להתקרב לחיים הציבוריים".

"הגעתי למסקנה והודעתי היום לראש הממשלה ולשר האוצר שאני מסיר את מועמדותי", אמר פרופ' פרנקל לערוץ 10. "באופן בלתי סביר ובקלות בלתי נסבלת מעלים אדם על המוקד ללא כל עובדות. רק על סמך השערות. החלו הכפשות, החל מסע של דה-לגיטימציה, גם על הצד המקצועי, גם על צד היושרה, הכפישו אותי, גרמו לשמי להיפגם".

פרנקל הוסיף כי "אני מוכרח לומר, שהפרשה מאוד מבישה. סליחה, מאוד מביכה, שלא הייתה צריכה לקרות, אבל לאחר בירור מאוד מהיר עם הרשויות הסתבר שהייתה פה אי הבנה בסיסית ולאחר שעות ספורות כבר יצאתי לדרך. לא נתנו כבוד – לא לי, לא לבנק ישראל וגם לא לחברה, אני מוכרח לומר את זה".

ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר האוצר יאיר לפיד פרסמו הערב הודעה משותפת בעקבות הסרת מועמדותו של פרופ' פרנקל. "אנו מצרים על הודעתו של פרופ' פרנקל, שהיא תוצר ישיר של האווירה שבה אנו מצויים לפיה אדם מושמץ מבלי שניתנת לו הזכות לעמוד על טענותיו", ציינו נתניהו ולפיד.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4411306,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2013, 21:32
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
לתקשורת אין את הכלים שיש לבתי משפט
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "התקשורת מתנקשת בשמם הטוב של..."

ומצד שני גם אין להם את המחוייבות לצדק כמו שיש לבתי משפט.

אבל אם הם מנצלים את כישוריהם בדרך לא חיובית, זאת היא התוצאה.

הפוליטיקה, התקשורת והמשרות הציבוריות - כל זה מתחיל להיות יותר ויותר מסריח ופחות ופחות מהאנשים הישרים מוכנים להתקרב לזה, את מקומם תופסים החצופים ועזי הפנים. מה יהיה הסוף? ומה העצה לזה?

https://sites.google.com/site/hamedinai/

ישן 29-07-2013, 21:48
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אין לי פתרון לזה. אני כמו אדם..."

מה קרה לתקרה המתפוררת?

תקציב התקרה המתפוררת לא ירד - הוא עלה ב-6.5 מיליארד.
לא צריך לתת לכעס לעוור אותנו אל מול האמת: האפשרות האחרת היא קריסה של התקרה המתפוררת, לא פחות. אם היינו יושבים בחיבוק ידיים, המדינה הייתה מתמוטטת.
בשנים האחרונות בעיית ההתמודדות עם התקרה המתפוררת, הפילה ממשלות, פירקה קואליציות, הרסה קריירות, גמרה מפלגות שלמות.
יכול להיות שההתחלה תהיה קשה, אבל עם הזמן האנשים שסובלים בגלל מצב התקרה המתפוררת הבעייתי, יגלו שהם כבר לא הפתרון שאליו המדינה תמיד הולכת בכל פעם שיש לה בעיה. הם יגלו שהתקרה המתפוררת זה מרכז תשומת הלב, שהצרכים של התקרה המתפוררת נמצאים במקום הראשון, שכולם מבינים שבלי התקרה המתפוררת אי אפשר.
זו תהיה מלחמה פוליטית מלוכלכת ואולי ממושכת, אבל אנחנו ניאבק על התקרה המתפוררת כמו ש"יש עתיד" נאבקת על כל דבר: בהתמדה, בלי לוותר אף פעם, בלי להוריד עיניים מהמטרה, עד שזה יקרה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:23

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר