מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
תמונות מהמפגש בלטרון 28/03/2013
תמונות מהתערוכה שערך המועדון ביד השריון בלטרון.
ראשית. ברצוני לברך את ידידי היקר מיכאל מס על התמונתו לסמנכ"ל של האתר. מאחר ואני מכיר את היכולות של מיכאל, אני בטוח שהוא יצעיד את האתר הרבה מעל ומעבר.
בתערוכה היו המון דגמים, יחסית די הרבה משתתפים והמוני, המוני צופים נדהמים.
אלו תמונות שלי, אשמח אם כל מי שצילם יעלה את התמונות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "תמונות מהמפגש בלטרון 28/03/2013"
אשר תודה רצבה על התמומות
רציתי להוסיף שהפעם האתר היה ערוך לנו וידע על קיימנו כאשר הגעתי לכניסה הראשית אמרתתי לנגד שעמד שם שאני מבונה הדגמים ותשובתו היתה סע ישר לשער הבא ואני מודיע להם שיתנו לך להיכנס לעומת שנה שעברה ששאלתי לא ידעו על מה אני מדבר כלל
אתה זוכר בהתחלת ההתארגנות אמרת לנו לפרוס את הדגמים כדי שלא יהיו שולחנות ריקים בסוף בקושי היה מקום לדגמים הרבים והמגוונים שהביאו החברים
כמות הקהל היה עצום עוד לא ראיתי כל כך הרבה אנשים עוברים על פני הדגמים שלנו בתערוכה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "תמונות מהמפגש בלטרון 28/03/2013"
הי.
בהזדמנות חגיגית אני גם יוסיף תמונות , מייד אחרי שאני יתגבר על העצלנות להתחיל לערוך את התמונות והקטין אותם לגודל הרצוי לפורום.
לפחות אשר חסך לי להעלות את הכל...
ג'יי לגבי ההתייחסות שלך אז אני יקח קצת על עצמי את הנושא...
מזל שאני קרציה לא קטנה וישבתי להם באתר על הראש יומיים כולל זה שטחנתי ליוני את הראש בנושא שידבר ויארגן שהכניסה הפעם תהיה חלקה.. לשנה הבאה צריך רק לארגן את הנושא של השער התחתון כדי לחסוך את הפקק של הכניסה הראשית.
ערב טוב.
אז אני עצלן וזה ידוע, אתמול קיבלתי טלפון זועם מהמנהל בכבודו ובעצמו ובשיחה נדרשתי להעלות תמונות לפורום.
אז יקח לי זמן עד שאני יסיים את כל התמונות להקטין אבל בינתיים קצת...
אוופססססס
מדובר בדגם סודי , קנ"מ 1:1 שעדיין בפיתוח , אסור היה לי להעלות את זה...
בוקר טוב.
ידידי , היה ארוע נהדר , בתחילה חששנו במועדון שהשולחנות יהיו ריקים ושמחנו שטעינו.
ברשותך עקיצה קטנה...
ראו את ההבדל הגדול ששנה שעברה לא היית (היית בחו"ל לפי מיטב זכרוני) והשנה כן היית.
בכל השנים שאתה היית בארוע העסק התנהל בד"כ כמו שעון...
תודה רבה על הארוח , ברכות על המינוי ונשמח לראותך בעתיד.
שלום אשר
יופי של תמונות למרות שאני בונה יותר מנייר הדגמים והדיאורמות נהדרים
הייתי רוצה קצת פרטים על הפומה של חיל ההנדסה שצילמתה (מצרף תמונה להיתיחסות)בתערוכה
הבן שלי הוא נהג בכלי ואני רוצה לבנות אחד
תודה אברהם