הסרטים החדשים בבתי הקולנוע החל ממחר (יום ה' 4.4.13)
אז לאיזה סרט הייתם רוצים ששורקי ילך ואח"כ יכתוב עליו ביקורת?
אני בוחר ב... הקריאה (נראה כמו סרט שיש לו פוטנציאל להיות שווה צפייה) והפוכים (בגלל שהרעיון שלו נראה מאוד מקורי).
"הקריאה" (מתח/פעולה)
מרכזנית (האלי בארי) בקו חירום משטרתי נאלצת להתמודד עם פחדיה הגדולים ביותר כאשר היא נחלצת לעזרתה של נערה מתבגרת הנרדפת בזמן אמת על ידי רוצח סדרתי (מקור התקציר: אתר יס פלנט).
"מאמה" (אימה)
אנאבל ולוקאס מאמצים את ויקטוריה ולילי, אחיינותיו של לוקאס, שהוריהן נהרגו והן שרדו ביער לבדן במשך חמש שנים בדרך לא ברורה. לכאורה נראה כי הבנות סוף סוף קיבלו הזדמנות לחזור לחיים נורמליים אבל גורם מעברן רודף אותן ואת כל המשפחה (מקור התקציר: אתר יס פלנט).
"הפוכים" (פנטזיה/רומנטי)
האוהבים אדם (ג'ים סטורג'ס) ועדן (קירסטן דאנסט) מופרדים לא רק ע"י מעמד חברתי ומערכת פוליטית שפועלת כדי להפריד ביניהם, אלא גם ע"י מצב כוכבי מוזר: הם חיים על עולמות תאומים עם כוח משיכה שמושך בכיוון הנגדי. הוא חי בעוני-בכוכב שמתחת, היא בעושר, בעולם המנצל שלמעלה. הכוכבים כל כך קרובים שפסגות ההרים הגבוהים ביותר שלהם כמעט נוגעים. שם אדם ועדן נפגשים בפעם הראשונה כילדים, ומאוחר יותר, כנערים, הוא מושך אותה למטה לעולמו ע"י חבל כדי לדלג בין כוחות משיכה מנוגדים. אבל כשסוכן של מעבר גבול בין כוכבי תוקף אותם- עדן נופלת בחזרה לעולמה (מקור התקציר: אתר יס פלנט).
"בדרכים" (דרמה)
לאחר מות אביו, סאל פאראדיס, סופר ניו יורקי צעיר, פוגש בדין מוריאטרי, פושע לשעבר כריזמטי להחריד הנשוי למארילו (קריסטן סטיוארט) המפתה והמשוחררת. סאל ודין נקשרים מיד. נחושים שלא להינעל בתוך תבנית חיים מוגבלת, שני החברים מנתקים עצמם מכל מחויבות ויוצאים יחד עם מארילו למסע דרכים שישנה את חייהם. צמאים לחופש מוחלט, שלושת הצעירים יוצאים לחיפוש אחר מפגשים עם אחרים, העולם הגדול והם עצמם (מקור התקציר: אתר יס פלנט).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסרטים החדשים בבתי הקולנוע החל ממחר (יום ה' 4.4.13)"
מה הקטע לשחרר סרטים לקולנוע אחרי חופשת הפסח ?, הם בכוח רוצים להפסיד כסף ?
לדעתי זה מצביע על איכות הסרטים, שפחדו להריץ אותם מול סרטים נורמלים ( למרות שלא היו... )
ואת Upside Down התחילו להקרין בעולם כבר באוגוסט 2012 ( בחירה מוזרה לשחרר סרט באזור רווי פיראטים כמו רוסיה ומזרח אירופה... ואז במזרח אסיה )
הוא כמובן כבר זמין באיכות בלו-ריי.... http://www.imdb.com/title/tt1374992/releaseinfo
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "מה הקטע לשחרר סרטים לקולנוע..."
אם הם ישחררו סרטים חדשים רק בחגים, זה לא יגרום להם להפסיד כסף?
הסרטים "הגדולים" של פסח היו ג'י איי ג'ו 2 (לנוער ולמבוגרים) והקרודים (לילדים).
לגבי זה ש"הפוכים" כבר זמין ברשת - מי שרוצה לראות סרט מסוים בקולנוע לא יראה אותו בבית על מסך של 22 אינץ'. עוד מעט יגיע איירון מן וזמן קצר אח"כ הוא יהיה זמין ברשת. האפשרות לחכות קצת לגרסה פיראטית ובכך לחסוך את מחיר הכרטיס לא תעצור אותי מלהעדיף לראות אותו בקולנוע.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אם הם ישחררו סרטים חדשים רק..."
ג'י איי ג'ו 2 והקרודים לא מתנגשים מבחינת זאנר עם הסרטים שהבאת
"הפוכים" זמין בצורה חוקית בעולם, הוא יצא לבלו-רי מסודר לפני הרבה זמן, קשה לי להאמין שמישהו ימתין חצי שנה לסרט שהוא רוצה לראות.
זוכר את "מטען הכאב" ( אוסקר על הסרט הטוב ביותר ) ? הוא הגיע לארץ כמה חודשים אחרי שיצא לDVD בעולם, אני לא מכיר מישהו שראה אותו בקולנוע.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "כל הסרטים נראים על הפנים..."
אין לך כבר מנוי קבוע עם הנחה ביס פנאט?
עכשיו אני יכול לנצל את הקופונים שלי ביס פלנט.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
תחדשי אותו או תמצאי חדש עשיר שיקנה לך את הבית קולנוע.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "תחדשי אותו או תמצאי חדש עשיר..."
החידוש פחות שווה כי זה לא כמו אז שהיה 10+1.
יש מלאומי באזר (פעם בחודש) או ישראכרט או אמריקן אקספרס 1+1 לכרטיס וזה המבצע הכי משתלם שיש.
חבל שלא להרבה חברות יש כרטיסי אשראי כאלה (ולי יש לאומי וזה מוגבל לפעם בחודש...)
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "החידוש פחות שווה כי זה לא כמו..."
אבדתי אותך לחלוטין...
כשקניתי בזמנו את המנוי שלי ליס פלאנט, זה היה בעקבות מבצע (רשמתי עליו כאן כמה פעמים) שקונים 10 כרטיסים ומקבלים כרטיס אחד במתנה, כך שהמבצע היה מאוד משתלם.
כוון שעכשיו אין מבצע דומה, לא שווה לקנות מנוי חדש. אז במקום מנוי יש מבצעים יותר שווים של חברות האשראי.
זה עדיין לא נשמע כמו הנחה סמנתה...
אם היית אומרת לי 3-5 כרטיסים חינם הייתי מסכים איתך עם המנוי, אבל הקופונים שאני קונה כבר נותנים לי יותר הנחה מכל מה שהאשראי נותן או המנוי היה לך נותן.
מה לא הנחה?
10 כרטיסים ב310 שקלים, יוצא 31 שקלים לכרטיס- כבר הנחה לא רעה, וכשנותנים לך כרטיס במתנה היחס משתנה למחיר של 28 שקלים לכרטיס.
כמו שכבר רשמתי- אעשה מנוי בעתיד רק אם הם יחזירו מבצע דומה.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "מה לא הנחה?
10 כרטיסים ב310..."
31 ש"ח? אני מדבר איתך על כרטיס ב 18 ש"ח.
עכשיו מי מאיתנו שילם יותר על הכרטיסים אני או את?
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 03-04-2013 בשעה 21:38.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "31 ש"ח? אני מדבר איתך על..."
לינוקסבוט, אתה כנראה לא קורא הודעות או משהו, כי רשמתי כבר למעלה- אני קונה במבצע 1+1. אנחנו משלמים בדיוק אותו הדבר.
כשקניתי את המנוי לפני שנה וחצי, לא היה שום מבצע, קופון או הנחה אחרת טובה יותר. זה אני יכולה לומר לך בוודאות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "הסרטים החדשים בבתי הקולנוע החל ממחר (יום ה' 4.4.13)"
אז מה אתה רומז, שאני הולך לעשרות סרטים וכותב עליהם מאז שפתחו לי פה את הסינמה סיטי, ולמרות אלפי השקלים שהשקעתי בזה עוד לא קיבלתי פה צל"ש? לא יפה לרמוז דברים כאלו.
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אם לא הלכתי לסרט 43, לא אלך..."
איירון מן לפי הטריילר איבד את הקסם במצב הזה.
בחורה סקסית אין, האלמנה השחורה לא בסרט
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אולי גם תתלונן שבאטמן לא בסרט?"
כמה צרות יכולות להיות לו כבר בחיים?
הוא השם היחיד באנרגיה לא מזהמת, יש לו אישה קצת מבוגרת שאוהבת אותו, יש לו כסף והרבה ועדיין הוא לא נראה מאושר בטריילר.
האלמנה השחורה לפחות מוסיפה דמות נשית סקסית ודמות שיודעת לתת מכות כמו בסרט השני בסדרה והיא לא בסרט לפי הטריילר.
אם היו מוסיפים את hawkeye and the black widow יחדיו ליד איירון מן זה היה יוצר עניין.
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "איירון מן לפי הטריילר איבד את..."
הם בכוונה מנסים ליצור סרט טיפה יותר קודר מהקודמים, למרות שחלק מההומור יישאר. לכן צירפו את המנדרין לעלילה. אתה מכיר את סיפור האקסטרמיס, עליו מבוסס הסרט? כי זה חלק מאוד חשוב בהתפתחות של איירון מן בקומיקס.