רק חלק קטן מהסרטים שיוצאים מוקרנים בבתי הקולנוע בארץ ו/או משודרים בטלוויזיה ככה שמי שרוצה לצפות בהם זקוק ל... חשיבה יצירתית
מדי פעם אני אביא לפה טריילרים של סרטים כאלה שנראה לי ששווה להיות מודעים לקיומם כשהדגש הוא על סרטים שסביר להניח שלא יקבלו חשיפה בכלי התקשורת הישראלים.
אז... מתחילים:
שם הסרט: "Would You Rather" ("מה תעדיף?") ז'אנר: מותחן אימה העלילה: קבוצת אנשים נאלצים להשתתף במשחק בו הם בוחרים בין אופציות לא נעימות במיוחד. משהו על הסרט: נראה לי שהיוצר קיבל השראה מסדרת סרטי המסור. תאריך יציאה: 15.2.13
שם הסרט: "My Best Enemy" ("האויב הכי טוב שלי") ז'אנר: קומדיה (בגרמנית) העלילה: יהודי ונאצי שהיו חברים לפני עליית הנאציזם שורדים התרסקות מטוס. בזמן שהנאצי מעולף היהודי מחליף איתו בגדים וכשמצילים אותם שניהם טוענים שהם אותו אדם. משהו על הסרט: נראה משעשע! תאריך יציאה: 11.1.13
שם הסרט: "love & honor" ("אהבה וכבוד") ז'אנר: רומנטי העלילה: חייל חוזר מוייטנאם לחופשה ומתאהב בפעילה נגד המלחמה. משהו על הסרט: יש לזה פוטנציאל להיות חמודי. תאריך יציאה: 22.3.13
נערך לאחרונה ע"י צ'אקי. בתאריך 25-03-2013 בשעה 14:29.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אשכול הסרטים שכנראה לא יוקרנו בישראל"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'אקי.
שם הסרט: "Would You Rather" ("מה תעדיף?") ז'אנר: מותחן אימה העלילה: קבוצת אנשים נאלצים להשתתף במשחק בו הם בוחרים בין אופציות לא נעימות במיוחד. משהו על הסרט: נראה לי שהיוצר קיבל השראה מסדרת סרטי המסור. תאריך יציאה: 15.2.13
סאשה גריי, קראב מן וההיא מאמריקן דרימס?
זה לא מותחן אימה, זה קומדיה...
ציטוט:
שם הסרט: "My Best Enemy" ("האויב הכי טוב שלי") ז'אנר: קומדיה (בגרמנית) העלילה: יהודי ונאצי שהיו חברים לפני עליית הנאציזם שורדים התרסקות מטוס. בזמן שהנאצי מעולף היהודי מחליף איתו בגדים וכשמצילים אותם שניהם טוענים שהם אותו אדם. משהו על הסרט: נראה משעשע! תאריך יציאה: 11.1.13
אם זה לא היה קומדיה לגמרי הייתי רואה את זה.