לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2013, 20:16
  Reshef914 Reshef914 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.12
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "אין ספק, אבל אני מדבר על מצב..."

לא חושב שיש כזה דבר.
מצד אחד לא חסרים מקרים...
מצד שני, אני משוכנע שבגלל שהר הבית הוא מקום מאוד נפיץ א' לא ישלחו לשמה חייל "מבולבל"\ לא מנוסה\ לא ממושמע. בניגוד להפרות סדר והפגנות אלימות בבילעין, נעלין או שאר המקומות בשטחים שלא "מעניינות" את הקהילה הבין לאומית יותר מדיי, הר הבית זה מקום שיכול להביא להתלקחות גדולה הרבה יותר.
ולא רק בהר הבית, אני בספק אם חייל יתבלבל בין נפץ לירי. הוא צריך להיות ממש טירון או ממש לא מבוהל בשביל לחשוב ככה. מה גם, שעם סדר הכוחות שיש שמה, אני בספק אם האחד יפתח באש מול כזו כמות של אזרחים וגם חברים לצוות מסביבו מבלי שזה יימנע מראש.
בטח במציאות היום שבשביל לחתום על מחסנית באפסנאות אתה צריך חתימת עו"ד ופתק מההורים.

הנפץ הזה יותר נראה לי כמו טיפשות... טיפשות מקומית, חובבנית... אבל מצד שני, כל ההפגנות שלהם נראות לי טיפשות (רק שאנחנו נתנו לטיפשות הזו לגיטמציה).
לא מבין מה מניע אדם כל יום לקום ולזרוק אבנים אל מול צבא ממוגן וחמוש עם כלי מלחמה אמיתיים. אז נכון, יש כאב, סבל, טענות מדיניות ופוליטיות. אבל במקום להשקיע את כ-ל הכסף, המוטיבציה והרצון במהלכים מדיניים, פוליטיים, בין לאומיים וכו', לעמוד מול צבא לזרוק אבנים שאתה יודע שתסיים עם סימנים כחולים, רימוני גז, רימוני הלם, מעצרים ובמקרה הגרוע גם כדורי גומי. זו טיפשות.
מסתכל על המפגינים האלה כמו ילד שמנסה לרוץ מול קיר בטון פעם אחרי פעם בשאיפה לעבור אותו. מצד אחד לא מבין את הפואנטה, מצד שני, בעצם, גם הקיר בטון מתחיל להיסדק - אבל גם זה לא יביא לתוצאות ממשיות.

נו שווין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-03-2013, 20:09
צלמית המשתמש של a_tell
  משתמש זכר a_tell a_tell אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "כתבה מהבלוג של צה"ל - אבנים יכולות להרוג"

ציטוט:
June 2, 2001: Yehuda Haim Shoham (5-month old baby)

Died of his wounds after rocks were thrown at his parents’ car while driving near the Palestinian village of Isawiya. The family was returning from relatives at Ra’anana to their house in Shiloh, when a Palestinian threw a rock at the front windshield, went through, and hit the baby in the back seat.

בן של אברך שלמד איתי בישיבה. זה קרה ליד הכפר א-סוויה, לא רחוק משילה, ולא עיסוויה בצפון ירושלים. ראיתי את המכונית שלהם עם השמשה הקדמית מנופצת. האבן (בגודל של כדור ברזל בערך) עברה ממש בין שני המושבים הקדמיים של ההורים בדרך למושב התינוק האחורי. אם היתה עפה כמה ס"מ ימינה לעבר הנהג וזה היה יכול להסתיים אחרת.

התינוק אגב, החזיק מעמד כמה ימים בטיפול נמרץ ואז הוסיפו לו את השם חיים בתקווה שיעזור. היום יש על שמו מעונות בישיבת שילה

ובכל זאת עדיין נשפך כאן דם"

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר