29-01-2013, 09:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
דווקא הוואש סביב פתחי המילוי נראה מצוין. ככה בדיוק נראה הטנק אחרי שהסולר מטפטף כשמוציאים את אקדח התדלוק והאבק מתיישב עליו. נכון שכשיש נהג ממש פדנט אז הרטיבות לפעמים תהיה בעיקר בצד אחד ופחות באחרים, אבל אחרי תדלוק בלילה זה לרוב ייראה מאוד דומה למה שיש כאן.
לבונה המשקיען- לטנק אין כוונת להבית, בדיוק כמו שאין לו כוונת חרירית מאחור. אני מקווה שאתה לא באמת חושב שהתותחן או המפקד עומדים מאחורי התותח ומכוונים עם כוונות ברזל...
הרכיב שנראה כמו כוונת להבית נקרא קרינור ויש שקראו לו בטא לייט, אם זכור לי נכון. תפקידו לזרוח בחושך בעוצמה שתספיק למפקד הטנק לראות בדיוק לאן מצביע הקנה שלו. נסה פעם לפקד על טנק בתנועת לילה ותראה כמה שזה עוזר.
השאקל שעשית מחוט הנחושת מצוין, ותפקידו הוא להיות מקום לרגל של מי שמטפס על הטנק מקדמת התובה (תובה ולא טובה, על תובה של טנק לא מנגנים וגם אם תנשוף לתוכה בכל הכוח אני בספק אם יצא איזשהו צליל).
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|