סדרת אקשן-קומדיה-פנטזיה בריטית על חבר'ה צעירים שקיבלו לעשות עבודות שירות לקהילה בגלל בעיות שעשו והם מקבלים כל מני כוחות על מוזרים.
הסדרה מלווה בהרבה הומור ואקשן. מאוד איכותית!
לסדרה 4 עונות, 6-8 פרקים לעונה, כל פרק בן 45 דק'.
שחקנים:
Nathan Stewart-Jarrett
Iwan Rheon
Lauren Socha
Antonia Thomas
Robert Sheehan
ועוד..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Skyou שמתחילה ב "MISFITS - סדרה ענקית ומצחיקה שלא כולם מכירים!!"
שתי העונות הראשונות של הסדרה מעולות. הרבה בזכות השחקן שמשחק את ניית'ן. אחרי שהוא עזב בתום העונה השניה, זה עשה את אותו אפקט של עזיבת סטיב קארל במשרד. העונה השלישית היתה יחסית סבירה, והדמות שהחליפה את ניית'ן היתה די טובה, אבל כבר לא היה לי חשק להמשיך לצפות.
וראיתי גם שבעונה הרביעית הם פשוט החליפו את כל הקאסט שזה מעודד אותי עוד פחות לחזור לסדרה.
אני מסכים איתך בהחלט. אני לא חושב שהשחקן שהחליף את ניית'ן היה טוב, אני חושב שמה שהוריד לי את החשק להמשיך לצפות היא שכבר לא היה את האקשן וההומור כמו בעונות הקודמות, זה היה יותר נוטה לדרמה. כבר לא היה את הציפייה לראות מה הכוח הבא ואיך יתמודדו איתו, זה הפך להיות מאוד שגרתי ומשעמם.