18-02-2013, 20:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
אתה חושב שהקמפיין של הליכוד היה מוצלח? אני לא חושב שהוא היה לעניין אלא הוא תקף רק את בנט מכל היריבים של הליכוד.האם זה נראה לך קמפיין תקין?
|
אני חושב שקמפיין טוב זה קמפיין בו אתה מתרכז בלהסביר מה טוב בך, ולא בלתקוף אחרים, אבל זה רק אני...
אני לא יודע להעריך את איכותו של קמפיין הליכוד, אבל מה שאני כן יכול להעריך זה שהנזק שנגרת לתדמית של הליכוד מתוצאות הבחירות, ומהמו"מ הקואליציוני עד כה, והנזק שעוד ייגרם במידה וביבי אכן לא יצליח להרכיב ממשלה, זה משהו ששום קמפיין, טוב ככל שיהיה, לא יצליח לתקן.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
אם קובעים שהבחירות הן לעוד חצי שנה/שנה ותהיה ממשלת מעבר עד אז זה מספיק זמן לאנשי הליכוד לתקוף בתקשורת את בנט,לפיד,ציפי והעבודה באופן יעיל ועם איש קמפיין נכון להחזיר אליהם ולימין בכלל 10-15 מקומות נוספים בכנסת על חשבון לפיד וציפי ואולי מקום 5 מבנט לליכוד.
|
חצי שנה-שנה זה הרבה זמן. אני לא זוכר מה החוק קובע לגבי הזמן שבו הולכים למערכת בחירות חדשה, אם מי שהוטל עליו להרכיב את הממשלה לא מצליח לעשות זאת. אם אכן תהיה ממשלת מעבר למשך שנה, הרבה דברים יכולים להשתנות, וקשה להעריך מה יקרה בבחירות, אבל אם יתקיימו בחירות חדשות בזמן הקרוב, בעקבות כישלון של ביבי להרכיב ממשלה, אני בטוח שהליכוד יאבד מכוחו.