30-01-2013, 19:33
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
לתחום אתה תמיד מוזמן להיכנס, זה בהחלט מדהים.
|
אין לי מספיק זמן לחלק בין תחביבים ואני יכול לקחת רק אחד ברצינות מתקדמת (ואני צופה ירידה דרסטית בכמות הזמן הפנוי בעתיד) אז אני בוחר בירי.
ציטוט:
אבל הסרט הוא יותר מאשר סרט ספורט, הוא דרמה משפחתית. קראתי כבר על מבקרים שאמרו שהסרט מדבר על שתי נקודות כואבות אצל האמריקאים, המלחמות בחו"ל והמשבר הכלכלי, אבל אני לא הולך לשם. אותי משך יותר הניכור המשפחתי, ההשלמה והמחילה הכמו נוצרית (אולי בגלל נגיעה אישית פחות או יותר), וכמובן העובדה שמובי דיק הוא אחד הספרים האהובים עלי.
|
האמת שכשראיתי את הסרט אמרתי לעצמי ששרוקי בטח נורא מזדהה עם טומי. אני חיפשתי מאוד עם מי להזדהות- נורא רציתי להזדהות עם טומי אבל זה פשוט לא היה זה. גם עם ברנדון יש לי כמה קויי השקה אבל גם שם לא מצאתי כלום. אולי בגלל זה הסרט לא תפס אותי כ"כ- פשוט לא מצאתי עם מי להזדהות...
בנוסף אתה אומר שהוא יותר מסרט ספורט- הוא דרמה משפחתית. ברור ששני הפנים ברורים לי וברורים לכל מי שצופה בסרט, אבל דווקא אני הרגשתי שהוא היה יותר מדי נישט א-היר נישט א-הר. לא פה ולא שם. פרווה. על הגדר.
וגם
|