12-01-2013, 15:30
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
ציטוט:
באשר להוכחה שלך שאינו מנסה לנהל חיינו בכך ש"אינו מנסה לקבל תפקיד אחר בממשלה": האיש ניסה "לקבל תפקיד בממשלה" (יותר נכון, את ראשות הממשלה) בדיוק חמש פעמים. הציבור המרושע אמר לו לא.
|
אחלה. אני מקבל את זה שהטענה שלי לוקה בחסר.
ציטוט:
אגב, ציינת ש"הוא נתן לליברמן קונטרה". אני תמה שאתה לא מזהה כאן סתירה קלה. ליברמן, שאני מניח שאינך מחסידיו, הוא נבחר ציבור. מאות אלפיעם שמו את הפתק שלו בקלפי והוא מונה לשמש כשר חוץ ע"י ראש הממשלה הנבחר של הציבור. אתה מבין, עצם "מתן הקונטרה", משמעה "ניסיון לנהל את חיינו"...
|
אין לי דבר כנגד ליברמן. ההפך, אני מאוד אוהב את הגישה החד משמעית והלא מתרפסת שלו מצד אחד, ומצד שני, בתור שר חוץ, הוא עשה עבודה נוראית. ראשי ממשלות לא רצו לפגוש אותו! לטעמי, אין כשלון יותר גדול מזה...
שים לב שפרס גם הוא נבחר. הוא נבחר של נבחרי הציבור שלנו.
את עניין הקונטרה הסברתי למעלה.
ציטוט:
באשר לקלישאה המשעממת על "בכל העולם מעריכים אותו": היא מזכירה את דבריו של יוסי שריד ש"מספרים שהיה שר החינוך הטוב ביותר בגלקסיה כולה". הגיע הזמן לגבות את הטענות המהוהות האלה במלים. מעבר לכך, איש לא מונע מ"העולם המעריץ" למנות את פרס לכל תפקיד שהוא מחוץ לישראל. שיהיה מזכ"ל האו"ם, מזכ"ל איגוד המפלגות הסוציאל-דמוקרטיות, שגריר נודד כזה או אחר, או סתם מקור ההשראה למוסר ולהגיון. הכל, רק לא פה אצלנו...
|
למה קלישאה? בפועל, בתור נשיא המדינה, הוא שגריר נודד. הנה, כמו שרצית
ציטוט:
באשר לשורה התחתונה: המשרה היא במקורה חסרת תועלת. בימיו של פרס היא הרבה יותר גרועה מחסרת תועלת - היא מזיקה.
|
היא מזיקה בעינייך כי אינך מסכים עם דעותיו...
בכנות, גם אני לא מסכים עם חלק מדבריו. ובכל זאת, אני עדיין חושב שהוא עושה עבודה ממש טובה בלשמש שגריר מטעם המדינה. בכל העולם.
בהנחה ואתה הולך לשאול, אז למה לא לשים אותו שגריר באיזה מדינה אחת וזהו. לטעמי, זה לא ייאפשר לו את חופש הפעולה להיות שגריר בכל העולם.
מתפקיד חסר תוכן, הוא הפך לתפקיד בעל תוכן רב...
נערך לאחרונה ע"י Private בתאריך 12-01-2013 בשעה 15:33.
|