23-11-2012, 10:18
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי פורום החפ"שים
1. אז סגרו 28 יום או לא, מילואים זה לא כדי לאוורר סדירים. מילואימניקים סגרו עסק, משפחה, לימודים ועוד.
|
אבל לא הביאו אותם בשביל לאוורר את הסדירים. שני הכוחות היו שם, אחד- יותר זמן השני פחות, היה צריך, נניח, רק אחד מהם בכוננות, מישהו עשה חישוב והגיע למסקנה.
ציטוט:
2. אם המצב לא נגמר, מדוע הסדירים יוצאים הביתה? ראיה מערכתית?
|
שוב, ירדה רמת הכוננות וצריך פחות כוח זמין, או שמוציאים את הסדירים הבייתה קצת, מחזירים אותם ומוציאים את המילואימניקים, אתה יודע- רוטציה.
מעבר לכך- ומה אם הסדירים באמת לא נחוצים?
ציטוט:
3. מה זה לבחור את הקרבות שלנו? אתה לא בקרב הזה שם (וגם אני לא) וזה הקרב שהם בחרו לנהל. מה הביקורת שלך? אסור להם להתעצבן? אסור להם לדרוש תשובות? הם לא מנהלים מאבק ציבורי למען שיפור התנאים למילואימניקים. הם מטפלים בבעיה שלהם ומהמקום שלהם. מותר להם?
|
נכון, אני לא שם, אבל הם מייצגים גם אותי.
בדיוק כמו הדוגמא שלי להתנהגות הנלוזה של החבר'ה שהצטלמו. הם לא אתה ולא אני, אבל הם מייצגים את שנינו ובכך אני מתבייש...
ציטוט:
מישהו צריך להסביר למילואימניקים האלה (לא לי ולא לך), למעסיקים שלהם ולמשפחות שלהם מדוע משחררים סדירים ואותם משאירים תחת צו 8. זה הכל. לא נראה לי שאלה דברים שוליים כפי שאתה מציין.
|
אין בעיה- לבקש תשובות זה לגיטימי ביותר. אבל צריך לדעת איך לעשות את זה. לחסום אוטובוסים ולהתפרע זה בהחלט לא הדרך הנכונה.
|