29-11-2012, 15:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.09
|
|
היי, אנסה לענות על מה שאני יודע.
קודם כל, אני לא חושב שאת מוגדרת כאחות שכולה. משפחות שכולות הן משפחות שאחד מבני המשפחה נפל בעת שירותו הצבאי, מכיוון שאחותך נפטרה ממחלה, שלא בעת שירות צבאי, אינך נופלת תחת הגדרה זו.
אם אין לך סוגיות נפשיות שמשפיעות על תפקודך, אני לא חושב שהעובדה שאיבדת אחות לפני 9 שנים, תגרום לזה שישלכו אותך לקב"ן. אבי נפטר כשהייתי בן 4, ואף אחד לא שלח אותי לקב"ן, והנתונים שלי לא הושפעו מזה בכלל.
לגבי החברה שלך עם האחות האוטיסטית - אני חושב שהיא טועה. אין שום סיבה בעולם שאחות חולה תגרום לפגיעה בקב"א שלה. אני לא יכול לומר את זה בוודאות, כי אני לא מכיר את כל הפרמטרים שמשפיעים על הקב"א, אבל אני מכיר את המערכת הצבאית לא רע, ואני באמת לא רואה שום סיבה בעולם שלדבר כזה תהיה השפעה. מה גם שהצבא לא מסביר למועמדים מה גרם לקב"א שלהם להיות כזה או אחר, כך שיכול להיות שהיא חושבת שזה בגלל אחותה, אבל למעשה הסיבה אחרת לגמרי.
לגבי נושא האלקטרוניקה - הקביעה שכל הבנות שלמדו אלקטרוניקה הולכות אוטומטית להתעסק בזה בצבא, היא קיצונית וחסרת ביסוס במציאות. אין שום מגמת לימודים שמכתיבה באופן חד משמעי את המקום בו תשרתי. מה שכן נכון, זה שאם ישלחו אותך לשרת במקום מסוים, ואת תתנגדי, את בהחלט עשויה למצוא את עצמך בכלא. כמו שאוהבים להגי פה, הצבא הוא לא תכנית כבקשתך. אבל באמת שמוקדם לך לחשוב על זה. חכי ותראי אילו תפקידים יציעו לך, ולאן ישלחו אותך בסוף.
לגבי החברה שלך, שנפקדה פעמיים מצו, אם הייתי צריך לנחש הייתי מנחש שזה לא ישפיע לה על הקב"א, אבל את זה אני באמת לא יודע בוודאות.
בהצלחה.