Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
שיושבים באוטובוס של אגד על המדרגה הגבוהה הזאת בין שורת המושבים הראשונה לשניה (עם הפנים למעבר, מי שמכיר) הם מתאבדים שיעים אם הם עושים את זה יותר מפעם אחת בחיים. גם כן גיליתי שלאוטובוס אגד החדיש והארוך שנוסע בבקרים לת"א ב"נתיב המהיר" יש דלת אחורית שלישית, יענו דלת רביעית לאוטובוס. עכשיו אני בונה על לגלות למה זה טוב.
עוד גיליתי שהמחיר בנתיב המהיר יכול להגיע אפילו ל 75 ש"ח, כמו שאמר השלט.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "גיליתי היום שהאנשים האלה, לרוב חיילים,"
וואלה אחי לא הבנתי על איזו מדרגה אתה מדבר.
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "זה לא הגיע עד רוסיה |עיניים|"
עלית אחרי "העלייה הגדולה" של סוף שנות ה80.
חבל היה מה זה מעניין ומצמרר המלחמה הזו ז'תומרת אזעקה בחוץ אתה מדליק רדיו אז יש תותים טלללם.. מדליק טלביזיה אז יש קליפ של "על גגות תל אביב" שהיה מאוד סוריאליסטי כי אחרי זה "נחמן שי" דו"צ מבקש מהמשוגעים לרדת מהגגות.
חבל שלא היית פה ,אבל הנה עוד משהו שאני לומד שלא כל הרוסים עלו אז, ויש שעלו אח"כ.
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה
Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "לא מאמין לך שרק היום למדת את..."
היתה איזו כתבה נדמה לי בוואינט על החדרים בבית הלבן... אז היה שם החדר הכחול, החדר האדום והחדר הירוק... ואז הסתכלתי בתגובות והיה שם מישהו שרשם "רק את החדר הכי חשוב (הסגול) לא רשמתם" ואז מישהו הגיב לו שזה החדר הסגלגל כי הוא אובלי ולא כי הוא סגול... אז נפל לי האסימון!
בתגובה להודעה מספר 57 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "האם ידעת שחמש הספרות הראשונות..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
האם ידעת שחמש הספרות הראשונות של pi, חוזרות על עצמן באותו רצף רק פעם אחת נוספת בתוך 100,000 הספרות הראשונות שלו, שזו בדיוק התוכלת של אירוע כזה?
כן.
אבל רק בפעם השניה שקראתי את התגובה שלך!
בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "למדתי היום שתימנים מתפללים..."
הפעם הראשונה ששמעתי קידוש תימני היה באבט"ש בטירונות. חבר באמת טוב שאחרי זה היה אתי גם מ"כ. כל הקידוש החנקתי גיכוח אבל כשהוא הגיע ל"בורא ברי הג'ופן" כבר לא יכולתי והתפוצצתי מצחוק...
היום למדתי שאם אתה סובל מתחושה של "דגדוג" מעצבן באף בגלל אלרגיה אז אתה יכול לדחוף לתוך האף קוביות קרח למשך 10 שניות וזה גורם לתחושת הקלה אדירה. מסתבר שבזמן שסובלים מאלרגיה החלק הפנימי של האף הופך לסופר רגיש (בגלל זה יש בלי סוף אפצ'י וצורך חזק לגרד את האף) ואם דוחפים פנימה קוביות קרח אז הקרח מאלחש את האזור - זה כמו חומר הרדמה מקומי.
ג'יש, אם אני זוכר נכון אתה גם סובל מאלרגיה בעונות מסוימות. כדאי לך לנסות את זה. אתה תרצה לנשק אותי אח"כ.
בתגובה להודעה מספר 71 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "מה הגודל של האף שלך, אם אתה..."
תודה! קיוויתי שמישהו אקראי ישאל את זה
יש לי מגש קוביות קרח שהחורים של הקוביות קרח שבו הם בצורת איבר מין זקור של גבר. אם היינו בעשרים פלוס הייתי מצרף תמונה עם הפתק הצהוב כדי להוכיח את האותנטיות של הסיפור הזה
אני דוחף את דמוי האיבר לאף ואני מרגיש הקלה אדירה. זה כאילו מיטב המהנדסים בעולם תכננו את הקוביות קרח האלה ככה שיהיה אפשר לדחוף אותם לאף כשסובלים מאלרגיה.
בתגובה להודעה מספר 80 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "אם כך, הוא יכול להסכים איתי..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shai.shai
אם כך, הוא יכול להסכים איתי שאין הרבה דברים יותר גרועים מבולבול קר בפה....
אני לא יודע איפה מר רוג נמצא עכשיו ומה הוא עושה אבל אני מאמין שחושי העכביש שלו כבר מדגדגים לו שאיפשהו במה שבראש יש אשכול שצריך לנעול אותו כי דברים עומדים לצאת שם משליטה...
אני??#1
בואי נפרק את זה לגורמים:
פרסמתי פוסט אלטרואיסטי לחלוטין שהמטרה שלו הייתה לעזור לאנשים שסובלים מאלרגיה ע"י זה שהמלצתי להם להשתמש בקוביות קרח בצורת בולבולונים... טוב, הבנתי למה את מתכוונת
ובמיוחד כל ההיסטריות בעבודה בחורף שבטוחות שאני מביא מגיפה.
בכל מקרה... אני חושב שפעם כתבתי פה פעם על שיטת קוביות הקרח, רק שאני שם אותך במטלית צמודות לאף מבחוץ, וגם על העיניים. הנחיריים שלי לא מספיק גדולות בשביל לספוג קוביית קרח...
בתגובה להודעה מספר 116 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "אבל היום לימדתי אותך משהו אחר..."
עוד לא בדקתי שזה עובד, ולכן אני לא מחשיב את זה בתור "למדתי" אלא בתור "אמרו לי".
פעם אמרו לי שכל אחד נותן כפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו. הסתבר שזה לא היה נכון.
בתגובה להודעה מספר 118 שנכתבה על ידי KRIDoron שמתחילה ב "[QUOTE=shruki]כל אחד נותן כפי..."
סיפרתי באשכול אחר (נדמה לי שבאשכול שכר המינימום של אשלי) על הסיסמה שלימדו אותנו ביסודי, וכמה נגעלתי כשהבנתי איזו שטיפת מוח קיבלתי מטעם משרד החינוך. עכשיו אתה מבין למה אני נגד חינוך ממשלתי שנתון לגחמותיו של שר או חבורה של פקידים ממונים שלא ניתן להזיז מהכיסא, או נגד סוציאליזם בכלל?
עוד לא בדקתי שזה עובד, ולכן אני לא מחשיב את זה בתור "למדתי" אלא בתור "אמרו לי".
פעם אמרו לי שכל אחד נותן כפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו. הסתבר שזה לא היה נכון.
אני מניח שניתן לומר שלמדתי היום שאם שותים 4 ליטר מים לפני שיוצאים מהעבודה, חייבים לתזמן את ההליכה לאוטובוס אחרי שניגשים לשירותים, אחרת כל הנסיעה אתה מחפש מהחלון תחנת אוטובוס שלידה יש מבנה עם שירותים. או לפחות שיח.
בתגובה להודעה מספר 133 שנכתבה על ידי MiRi_GrEEn שמתחילה ב "למדתי היום שרצועת השידורים של..."
"6 פלוס" דווקא כן הייתה חלק מערוץ הילדים, רק שיועדה יותר לנוער.
לעומתה, הייתה גם רצועת לילה מאוחרת שנקראה "הצגה שנייה", ושיועדה באמת לקהל מבוגר. שודרו בה בעיקר סרטים עתיקים משנות החמישים–שישים.
"הצגה שנייה" הייתה הרצועה המאוחרת של סרטים ישנים (עם הפתיח המצוייר של הסינמה) שהתחילה ב-22:00. רצועת הסדרות המאוחרות (נשואים+, מי הבוס וכו') נקראה "שש פלוס", היא שודרה לפני "הצגה שנייה" ולא קשורה אליה. השם "טלמניה" לרצועת הסדרות הגיע בתקופה מאוחרת יותר, כשיצרו את הדמויות המצויירות פליקס, שפריץ ונתניה כמדומני, בתקופה הזו, במקום קומדיות קלאסיות, עברו לשדר סדרות מצויירות, קצת יותר "פרועות" מהרגילות, לרוב סדרות מבית ניקולודיאון (רן וסטימפי, פרה ותרנגול...). ShoobyD - שיחה 03:38, 5 במאי 2009 (IDT)
1. רק רוסים משתמשים בקוראי ספרים אלקטרוניים. (בעצם רק רוסים קוראים בכלל ספרים, שזה ידעתי עוד לפני היום). הבנתי את זה אחרי שבאוטובוס (האוניברסיטא של החיים, אגב, וקו 274 רחובות-אוניב' ת"א הוא ממש פקולטה למדעי החיים, ומן הרגע שיורדים ממנו ברחוב חיים לבנון מפסיקים ללמוד והולכים להתבטל) ישבו בו זמנית 3 אנשים שקראו ספר אלקטרוני כתוב במשהו שמזכיר מאוד את הג'יבריש המעצבן שצריך למלא בעת הרשמה לאתרים כדי להוכיח שאתה לא רובוט (AKA "כתב קירילי").
2. חיילים, ובמיוחד חיילות, שחוזרים לבסיס לעשות שבת הולכים עם טרולי! רק חסר שישמו להם מין צעיף-עניבה טיפשי על הצוואר ויתנו להם לדחוף עגלת דיוטיפרי. WTF? אפילו דוסיות שחוזרות מהאולפנא סוחבות תרמיל גב... מה זה הצבא גייז הזה?
3. אני כ"כ מנותק מהחדשות ש.... כדי לדעת שנחתו פצמרים באלוני הבשן אני צריך לקבל מיילים מודאגים מחברים בארה"ב שכן קוראים חדשות מישראל.
טובבבב.... לפעמים זה בשליטה ורצוני ומשמש כדי להסיג את הכוחות להתארגנות מחדש ומתקפת נגד מוצלחת, אבל לפעמים זה פשוט קריסה מוחלטת של הכוח ונסיגה מבוהלת, התפוררות ושבירה. אני מאחל לו המון מהסיטואציה הראשונה (מופת למקצועיות, פיקוד ושליטה והרמוניה בין כל הדרגים) ואפס מהשניה.
ראיתי לא מעט שמשתמשים בזה, והם לא היו רוסים.
הבעיה עם קוראי ספרים אלקטרוניים זה שההיצע בעברית דל עד כדי כמעט לא קיים, אז כל מי שראיתי אותו קורא היה כזה שידע
שפה נוספת (אנגלית קלוקלת לא נחשב)
2. חיילים, ובמיוחד חיילות, שחוזרים לבסיס לעשות שבת הולכים עם טרולי! רק חסר שישמו להם מין צעיף-עניבה טיפשי על הצוואר ויתנו להם לדחוף עגלת דיוטיפרי. WTF? אפילו דוסיות שחוזרות מהאולפנא סוחבות תרמיל גב... מה זה הצבא גייז הזה?
חייבים לחוקק חוק נגד זה.
ועל הדרך חוק נגד חיילים שהולכים עם מדים ונעלי ספורט או כאלו שמלקקים גלידה על מדים במקום ציבורי.
הדברים האלו פוגעים בכושר ההרתעה של צה"ל הרבה יותר מהבלגה על ירי עקבי של טילים.
חייבים לחוקק חוק נגד זה.
ועל הדרך חוק נגד חיילים שהולכים עם מדים ונעלי ספורט או כאלו שמלקקים גלידה על מדים במקום ציבורי.
הדברים האלו פוגעים בכושר ההרתעה של צה"ל הרבה יותר מהבלגה על ירי עקבי של טילים.