23-04-2012, 09:56
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי AtlantisNumenor שמתחילה ב "מצטער, הנוחות משתמש של IOS לא רואה את האנדרואיד..."
הטענות שלך טובות ויפות, אבל מי שקונה אייפון לא קונה אותו בגלל שהוא טוב, או לא טוב, עובד, או לא עובד. אלא הוא קונה אותו "כי זה אייפון". מטבע הדברים, גם אם רוכש שכזה יאכל *** מקנייתו, הוא לעולם לא יוותר, משום... שזה לא משנה. הוא קנה אייפון כי זה אייפון, לא כי זה הדבר הכי טוב שהוא יכל לקנות... לכן מדד ה"החזרות", פשוט איננו רלוונטי. אין שום דבר שיותר נוח לעשות באייפון יחסית לאנדרואיד, ואת זה אני אומר לך לא בתור נציג מכירות, אלא בתור מישהו שבדרך כלל מגיעים אליו כדי לקבל עזרה באמצעים טכנולוגיים, סמארטפונים למשל. אייפון פשוט מזעזע עם הגבלותיו.
אם הוא כל כך טוב, למה צריך לפרוץ אותו? הוא הרי מושלם, לא?
הגלקסי שלי לא מתחמם, ואני חי יפה מאוד עם הסוללה (מטעין פעם ביום, בלילה... שמעתי שב ICS אפילו שיפרו את זה) - אבל במשרד בעבודה יש רק סיום אחד של המשפט: "למישהו יש מטען של _______?" - המילה האחרונה במשפט הזה, היא תמיד "אייפון", למרות שלכולם יש סמארטפון, וכולם משחקים איתו כל היום.
* גילוי נאות - לי כן יצא לעבוד עם ICS וכן יצא לי לעבוד עם IOS, והעובדה שאתה טוען שמשהו הוא מוגבל מבלי שמעולם ניסית אותו, מוציאה אותך, איך אומרים, באור קצת מצחיק. לאפל יכולים להיות מליארד פטנטנים רשומים, זה לא אומר שזה הופך את המערכת שלהם לטובה יותר. גן סגור זה דבר נורא. ואייפון - היה - ויהיה - גן סגור. וכן, תמיד יהיו פרייארים שיקנו את הגן הסגור הזה, כי יש תפוח נגוס מצוייר מאחורי המכשיר - אבל אתה תראה - שמרבעון לרבעון - יותר ויותר אנשים יבינו שהם עושים שטות, עד שמימדי המכירות של אפל יגיעו למימדי המכירות של חברה אחרת שלא השכילה להשתמש במערכת פתוחה וחופשית - נוקיה (בקרוב - ז"ל?) שמה.
|