02-09-2012, 04:50
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
לא להיתמם שרוקי
זו דעתך ואני מכבד ומקבל אותה שרוקי. אבל אני יודע וכל הבנות שכותבות פה יודעות (גם אם לא יודו בזה), וכל גבר פה עם נסיון ארוך עם נשים יודע, שנשים ברובם זה עם קנאי (בעיקר למין הנשי) , רכלן (שוב, בעיקר למין הנשי) , שרוב המחמאות שלהם לנשים אחרות , הם מתוך צביעות ואינטרסים ולא כוונות טובות וכנות.
בגלל זה לא תמצא הרבה נשים עם חברות באמת טובות וארוכות שנים, בהשוואה לגברים. בגלל זה תמצא הרבה נשים שמוצאות חברה דווקא עם הגברים מאשר עם בנות מינן.
שים לב בעבודה שלך אם תתאמץ קצת להקשיב, כמה בנות מדברות אחת על השניה ומרכלות אחת על השניה מאחורי הגב. ברמות קיצוניות ואובססיביות שנדיר מאוד שתראה בין גברים. לדוגמא: הם יראו את חברתם לעבודה באה עם איזה בגד חדש ובולט, שעושה תשומת לב יותר חיובית ממה שהם לובשות, אז רובם לא יפרגנו אלא ירכלו ויקנאו אבל שאותה ההבחורה תעבור לידם, יגידו לה בחיוך מזוייף כמה ישזה מחמיא לה.
אם גבר יתקדם בעבודה ובחיים, סביר להניח שאנחנו הגברים וסביר להניח שגם הנשים יפרגנו לו, אבל לעומת זאת אם קבוצת נשים בעבודה תראה את אחת החברות שלהם לצוות מקבלת קידום ומצליחה יותר מהם, ואה הו ואה... הקנאה והרכילות תשתולל!
לרוב הנשים קשה לקבל ולפרגן לנשים מוצלחות יותר ויפות יותר מהם, להבדיל מאיתנו הגברים שאין לרובנו ( תמיד יש יוצאי מין הכלל) בעיה עם גברים טובים מאיתנו באספקטים של קריירה, יופי וחיים מוצלחים יותר. אנחנו נפרגן לרוב ונעשה זאת בלי שום חריקת שיניים, ועין צרה.
נשים בד"כ לא מסתדרות עם נשים. תתפלא לשמוע שהסיבה העיקרית שנשים כל כך מטפחות עצמם בלבוש ובמראה במסגרות חברתיות כמו בית ספר ועבודה, זה לא כדי להיות מושכות לנו הגברים, זה בקטנה שרוקי , הסיבה העיקרית זה להראות טוב לעין הבוחנת והשופטת של הנשים האחרות.
.
אני יודע וכל אחד פה שיגיד לי אחרת יודע בתוכו , שכל מילה שלי כאן בהודעה זו נכונה.
אני ראיתי ועודני רואה ונחשף לזה יום יום בכל מסגרת חברתית שעברתי בה בחיי, ויש די ויותר בנות שיצאתי איתם ובנות שחיו איתי במסגרות שונות שאמרו לי , שיתפו וסיפרו על היחסים המורכבים של נשים לבין נשים .
נדיר שתראה בנות רבות מכות על חניה או מתגוששות בכביש , אצל גברים לא חסר משחקי אגו שכאלה. כך שנכון שלכול מין יש את היתרונות והחסרנות שלו. אבל באופן כללי ובסופו של יום , אנחנו הבנים, ביננו לבין עצמנו , נהייה הרבה יותר מפרגנים וכנים אחד כלפי השני , הרבה פחות קנאים לרכושם ,הצלחתם וחייהם של הגברים שסביבנו , והרבה פחות רכלנים ,בוחנים ושופטים את מראהו של השני מאשר בנות שעושות זו אחת לשניה, ולכן אנחנו הבנים מסתדרים הרבה יותר טוב עם בנים ומוצאים לרוב חברויות חזקות, ארוכות שנים ואמיתיות יותר מאשר בנות עם בנות מינן. כך זה משחר ההיסטוריה וזה לא הולך להשתנות. זו עובדה גמורה.
|